Col·legi Badalonès

L'educació és la nostra raó de ser

L'escola que no vol deixar d'aprendre

La nostra llarga història, de més de 125 anys, i l’experiència acumulada gràcies a la confiança de tantes famílies, és un tresor i un valor al que no renunciem. Però com a escola, volem continuar aprenent cada dia a través del nostre entorn, que passa en primer lloc pels infants, els joves i les seves famílies, però també per un món ple de propostes i d’oportunitats que no podem ni volem desaprofitar.

Ens agraden les aliances que ens facin créixer i reverteixin en experiències i aprenentatges per als nostres alumnes i docents. I convidem els nostres infants i joves a voler anar sempre més enllà i a entendre que els valors no són menys importants que el contingut de les matèries.

L’educació del segle XXI ha de ser un mitjà inclusiu i integrador que estigui al servei de totes les persones i contribueixi a fer realitat els ideals de pau, llibertat i justícia. I el nostre compromís és formar, amb la col·laboració indispensable de les famílies, ciutadans crítics, responsables, creatius, solidaris, compromesos amb l’objectiu comú de construir un món millor.

Oferim una formació que aprofita el millor de la metodologia tradicional i afegeix corrents educatius innovadors, sempre tenint en compte les habilitats personals dels nostres alumnes per potenciar-les. Treballem en grups cooperatius on el docent assumeix el rol de facilitador, afavorint l’aprenentatge i la col·laboració.

Aprenentatge Integral de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE)

Sistematitzem les activitats d’Aprenentatge Integral de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE) a totes les etapes acadèmiques sense comprometre l’assoliment dels continguts al final de cada etapa.

Tecnologies per l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC)

Les Tecnologies per l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) estan sempre presents en el nostre projecte educatiu.

La meditació, un instrument de gran valor per a tota la vida

Fomentem la relació i la complicitat de les famílies per tal de millorar la tasca d'ensenyar i acompanyar els i les nostres alumnes.

Vetllem per la salut física i mental dels nostres infants i joves

Som de les poques escoles de Catalunya amb el segell d'Escola Saludable que atorga Aenor, empresa líder en certificacions a l'Estat. Vetllem per la salut física i també mental dels nostres infants i joves.

Un equip humà compromès amb l'ideari de l'escola

El codi ètic de la nostra escola compromet a totes les persones que hi treballen a fer seus els trets d’identitat i els valors del Badalonès. L’equip docent i el personal d’administració i serveis és estable, molt consolidat i està format per perfils professionals molt diversos.Facilitem la seva formació continuada i fomentem el treball en equip i l’intercanvi d’experiències entre els docents de les diferentes etapes.

Ani Dunjó
Directora
Marga Dunjó
Sotsdirectora
Núria Pérez
Infantil
Mª del Mar Piera
Primària
Jordi Dunjó
ESO
Julia Castillo
Batxillerat
Ricard Eguiluz
Cicles Formatius
Aniceto Ramírez
Formació en Centres de Treball
Dani Casulleras
Recursos humans
0 %
del professorat són exalumnes

Instal·lacions i equipaments per a més de 1.350 alumnes

El Col·legi Badalonès disposa de tres edificis de la seva propietat on diàriament estudien els seus més de 1.350 alumnes, i per on han passat milers d’infants i joves.
Tots situats arreu del centre de Badalona i propers entre si, el que facilita la continuïtat entre les diferents etapes i l’adaptació dels alumnes i les famílies.

Infantil
Edifici Guifré

L’edifici del carrer de Guifré 214 acull les tres línies i la cuina i el menjador d’Educació Infantil. Quan l’escola el va adquirir, a principis dels anys 70 del segle passat, era una casa particular amb un gran pati presidit per una immensa magnòlia, que avui encara observa els jocs dels més menuts. Amb el pas dels anys, l’edifici s’ha ampliat i s’ha sotmès a diverses reformes que l’han convertit en l’espai ampli, modern i segur que és ara.

Primària i Cicles Formatius
Edifici Anton Romeu

L’edifici del carrer de Mossèn Anton Romeu 66-76 és el més nou dels tres de què disposa el col·legi. Es va inaugurar a finals dels anys 90 i des d’aleshores ha acollit els estudis dels sis cursos d’ Educació Primària. Disposar d’un magnífic gimnàs cobert i de diversos patis. A més, éaquest immoble acull la cuina i el menjador de l’alumnat d’aquesta etapa i del de secundària.

ESO I BATXILLERAT
Edifici Arbres

L’edifici del carrer dels Arbres 17, és la seu central del col·legi. Hi trobem les oficines i tots els estudis de secundària, des de l’ESO fins al Batxillerat, així com els Cicles Formatius de Grau Superior. Fa pocs anys, es va ampliar amb la compra d’un edifici adjacent, l’antiga casa del Doctor Roca, on actualment hi ha la sala d’actes i una aula de música, a més d’un gran pati.