SERVEIS

El benestar dels infants,
la tranquil·litat de les famílies

Al Col·legi Badalonès completem la nostra oferta educativa amb serveis dissenyats per facilitar l’estada de l’alumnat al nostre centre, tant en l’àmbit acadèmic, com en l’emocional i social. Apostem per un entorn enriquidor que afavoreixi el creixement integral dels estudiants, oferint diferents recursos i suports per acompanyar-los en el seu desenvolupament.

Acollida matinal i de tarda

Al col·legi coneixem i comprenem les dificultats de compaginar l’horari laboral dels pares i mares amb l’horari escolar dels seus fills. És per això que oferim l’Acollida matinal i de tarda tots els dies lectius per als alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària.

Aquests serveis estàn orientats a la realització d’activitats lúdic-educatives com ara els jocs de lògica, memòria, puzles o material audiovisual, entre d’altres.

Menjador

Els edificis d’Educació Infantil i Primària compten amb cuina i menjador propis, on centenars d’alumnes i membres del cos docent i de serveis dinen diàriament els menús dissenyats per la dietista de l’escola, Marta Ausiró, seguint les directrius marcades des del departament d’Ensenyament i sota el certificat d’Escola Saludable que té el col·legi.

La proposta gastronòmica és variada i es basa en productes de temporada. El menú, que es fa arribar a les famílies, inclou recomanacions pel sopar amb l’objectiu de garantir una alimentació variada i saludable.

Orientació psicopedagògica

El col·legi compta amb un gabinet psicopedagògic propi amb una llarga trajectòria d’ajuda als infants i joves de l’escola. Actualment, el conformen Juan Antonio Segovia, psicòleg clínic, i Mònica Romera, psicopedagoga.

Entre els principals objectius d’aquest gabinet hi ha el de vetllar pel benestar emocional dels i les alumnes en la comunitat educativa, i oferir-los tot el suport necessari segons les seves necessitats personals. A més, entre les seves funcions hi ha les de prevenir i detectar dificultats d’aprenentatge i conductes de risc, i intervenir en la resolució de conflictes. Sempre, amb la col·laboració de l’equip docent, de les famílies i de la resta de professionals i institucions implicats en la gestió dels casos.

Logopèdia

La logopèdia és una disciplina fonamental que s’ocupa de les dificultats de comunicació i del llenguatge. En l’àmbit educatiu, els logopedes juguen un paper clau en l’ajuda als alumnes amb dificultats en aquestes àrees.

Al Col·legi Badalonès donem resposta a les necessitats dels alumnes amb un treball conjunt i coordinat amb les famílies per tal d’aconseguir progressos significatius en el desenvolupament del llenguatge dels infants. A través d’un treball conjunt i coordinat, s’estableixen estratègies i eines que poder ser implementades tant a l’escola com a casa.

Classes de suport

Oferim classes de suport en grups petits i dintre de l’horari lectiu per tal de reforçar l’aprenentatge curricular. Proporcionem un etorn d’aprenentatge enriquit que fomenti el progrès individual de cada alumne.

El nostre objectiu és cultivar una comprensió més profunda i sólida dels conceptes clau, promovent així l’aprenentatge més significatiu i potenciar la confiança i l’interés de l’alumnat per impulsar els seu éxit acadèmic i el seu desenvolupament personal.

Gestió de Beques

Gestionem i assessorem sobre la sol·licitud de beques i ajuts per als infants i les seves famílies. En el procés de gestió, proporcionem una orientació detallada sobre els requisits, els terminis i els documents necessaris per a dur a terme la sol·licitud. A més, oferim assessorament personalitzat per ajudar a identificar les opcions més adequades per a cada família o alumne en particular, assegurant-nos que reben el suport necessari.

En definitiva, proporcionem una atenció dedicada i eficaç per garantir que cap infant es quedi sense oportunitats per manca de suport econòmic.

Casal d'Estiu

El Col·legi Badalonès organitza cada estiu un casal carregat d’activitats durant els mesos de juliol i setembre. Està destinat a infants i joves d’Educació Infantil, Educació Primària i fins a tercer curs d’ESO, independentment que siguin o no alumnes del col·legi.

A tots ells se’ls dona l’oportunitat de gaudir d’activitats de tota mena, ja sigui a qualsevol dels tres edificis de l’escola com a l’exterior, amb sortides freqüents a la platja, a la piscina o a la muntanya.

El casal és una iniciativa de suport a les famílies durant les vacances escolars. Es posa en marxa després de les colònies que l’AMPA del Badalonès organitza cada any coincidint amb el final del curs. En cada un dels torns del casal, s’ofereix la possibilitat que els assistents dinin al menjador de l’escola.

Demana més informació

Per rebre més informació sobre els serveis que oferim al Col·legi Badalonès, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.