ESO

Enfilant el futur

El camí de l'aprenentatge i l'autoconeixement

L’ESO és una etapa cabdal en l’evolució personal i acadèmica dels nois i noies. Al Col·legi Badalonès treballem perquè el nostre alumnat culmini l’educació secundària no només havent assolit les competències clau, sinó també amb eines fonamentals per detectar i potenciar els seus talents i les seves destreses.

Al Col·legi Badalonès, comptem amb 4 nivells per a l’ESO, cadascun amb tres línies, on els nois i noies de 12 a 16 anys són els protagonistes absoluts del nostre projecte educatiu. Busquem que el nostre alumnat adquireixi les eines necessàries per entendre el món i esdevinguin persones capaces d’intervenir activament i críticament en una societat plural, diversa i en constant evolució.

Mobilitzem els recursos personals

Generem espais perquè els nois i noies continuïn desenvolupant les seves capacitats, habilitats i actituds per tal que aprenguin a decidir i orientar els seus interessos cap el seu futur.

Eduquem per a la vida

Preparem l'alumnat perquè pugui donar respostes creatives i innovadores, assentant les bases d'una formació basada en l'autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat i el compromís individual i col·lectiu.

Relació família-escola

Fomentem la relació i la complicitat amb les famílies per tal de millorar la tasca d'ensenyar i acompanyar els nostres alumnes.

1r (de 12 a 13 anys)

2n (de 13 a 14 anys)

3r (de 14 a 15 anys)

4r (de 15 a 16 anys)

Horaris:

8h a 13:30h i de 15:30h a 17:30h. Els divendres a la tarda els alumnes de 3r i 4t d’ESO no tenen classe

Aprenentatge i coneixements per a un futur ple de possibilitats

Les iniciatives i projectes que elaborem i apliquem a les diferents etapes de l’escola neixen amb la voluntat de preparar l’alumnat per a la vida activa i social mitjançant un aprenentatge profund que els permeti conèixerferconviure i ser. El nostre mètode és obert i contempla, estudia i incorpora aspectes de la majoria dels corrents educatius mitjançant projectes col·laboratius i cooperatius.

Projecte internacional
(eTwinning i Erasmus+)

Sota el paraigües del programa Erasmus+, es facilita el contacte, l’intercanvi d’experiències i la col·laboració entre escoles, docents i alumnes d’arreu del món, així com estades a diferents països europeus.

Programa d'intercanvi

Col·laborem a escoles d’Alemanya i França en programes d’intercanvi on l’alumnat pot participar de forma voluntària per millorar el seu nivell d’anglès i francès.

Diploma Dual

A partir de 3r d’ESO, el col·legi ofereix als seus alumnes la possibilitat d’accedir al Diploma Dual mitjançant un programa creat i desenvolupat per Academica Corporation amb l’objectiu de facilitar l’obtenció d’una doble titulació de batxillerat espanyol i nord-americà.

Competències digitals

Potenciem la utilització de les noves tecnologies com a eines d’aprenentatge, així com l’obtenció de la certificació Microsoft Office Specialist què acredita el coneixement expert del Pack Office.

Natació

L’alumnat realitza natació dins de l’horari lectiu amb un equip de monitoratge especialitat per tal d’afavorir el seu desenvolupament motor, psíquic i social.

Departament d'orientació pedagògica (DOIP)

Elaborem i apliquem plans individuals per a l’alumnat amb necessitats educatives, i guiem i assessorem l’alumnat i les seves famílies, així com a l’equip docent, en el procés d’aprenentatge.

Contacta amb el col·legi

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat possible.
Jordi Dunjó
Cap d’Estudis

L'ESO al dia

Segueix l'actualitat del col·legi des dels nostres canals oficials.

La 28ena promoció de 4t d’ESO acomiada el curs i obre una nova etapa al BCIN

Els 92 integrants que conformen la 28ena promoció de 4t d’ESO del Col·legi Badalonès han acomiadat aquesta tarda el curs...

Llegir més

El grup de teatre musical del col·legi es guanya els aplaudiments del Zorrilla amb “Grease”

El grup de teatre musical del col·legi s’ha guanyat els aplaudiments del públic amb la versió abreujada de “Grease” que...

Llegir més

En marxa una nova edició del Badalonès Report, el diari digital de l’escola

El Badalonès Report, el diari digital del col·legi, torna a estar plenament operatiu i ofereix continguts relatius a aquest curs....

Llegir més

Una maqueta feta al col·legi, exposada en la presentació d’una nova edició de la mostra “Menuda Badalona”

La maqueta del Mercat Maignon feta amb impressores 3D que dos alumnes del col·legi van presentar a la passada edició...

Llegir més

La 27 promoció d’ESO s’ha graduat al BCIN en presència de familiars i docents

La 27a promoció de 4t d’ESO del Col·legi Badalonès s’ha graduat aquesta tarda, en una cerimònia celebrada a l’Auditori Maria...

Llegir més

Un alumne i un exalumne col·laboren per acabar la maqueta del Mercat Maignon amb impressió 3D

Guillem Serrat i Pol Domingo, exalumne i estudiant de 2n d’ESO del col·legi, respectivament, han presentat aquest matí la maqueta...

Llegir més