Cicles Formatius

La vida són Cicles

L'accés més directe
al mercat laboral

Unint una llarga trajectòria de prestigi i les millors eines per a garantir la inserció laboral dels nostres alumnes, oferim un model de Formació Professional metodològicament innovador i de qualitat amb un plantejament integrador, coherent i enfocat a donar una resposta eficaç a les necessitats del món laboral. Formem professionals qualificats, compromesos amb la professió, que treballen amb competències personals i professionals que capaciten per respondre amb motivació i autonomia a les demandes de les empreses.

Oferim Cicles de Grau Mitjà en Gestió Administrativa, i Cicles de Grau Superior en Administració i Finances, Administració i Finances + Comerç Internacional i Administració i Finances en l’Àmbit de les Assegurances. Al Col·legi Badalonès treballem amb l’objectiu de facilitar una formació integral a tots els alumnes, així com totes les eines necessàries perquè puguin accedir al mercat laboral amb plenes garanties d’èxit.

Formació Dual

Als nostres Cicles Formatius, combinem la formació acadèmica amb l'aprenentatge en empreses mitjançant pràctiques de qualitat remunerades, seminaris específics, projectes empresarials i visites professionals en entorns reals.

Contactes professionals

Els projectes professionals amb empreses, les pràctiques, les visites, la participació en esdeveniments de diferents àmbits de negoci els experts convidats al llarg dels estudis, proporcionen a l'alumnat un apropament necessari a la realitat empresarial.

Projecte internacional

Promovem la internacionalització d'alumnes i docents per contribuir al desenvolupament d'habilitats que els permetin viure i treballar en un món cultural divers, potenciant la creació d'aliances estratègiques entre escoles i empreses de diferents països.

Estratègia d'inclusió i diversitat Erasmus+

Disposem de plans especifics per facilitar la integració als nostres cicles formatius de joves que, pels motius que siguin, s’enfronten a obstacles que els impedeixen accedir de manera efectiva a les oportunitats que s’ofereixen a l’àmbit laboral. Més informació en aquest enllaç.

Cicle de Grau Mitjà en Gestió Administrativa

Cicle de Grau Superior en Administració i Finances

Cicle de Grau Superior en Administració i Finances + Comerç Internacional

Cicle de Grau Superior en Administració i Finances en l'Àmbit de les Assegurances

Horaris:

Matí (Grau Mitjà) / Tardes (Grau Superior)

0 %
de les pràctiques són remunerades
+ 0 %
dels alumnes de Grau Mitjà tenen contracte laboral
+ 0 %
dels alumnes de Grau Superior tenen contracte laboral
+ 0
empreses col·laboradores

Preparant el camí cap a l'èxit professional

Oferim quatre cicles, un de Grau Mitjà i tres de Grau Superior, totalment adaptats a les demandes del món professional i amb un sistema basat en l’aprenentatge competencial per desenvolupar habilitats específiques i obrir les portes del món laboral als nostres alumnes.

Assegura el teu futur laboral al Col·legi Badalonès

Tenim projectes i acords amb centres i empreses de Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Letònia, Holanda, Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, Portugal i Malta, i oferim pràctiques de qualitat 100% remunerades en més de 200 empreses que col·laboren amb el col·legi.

Partners de primer nivell

Per al nostre programa de Cicles Formatius, col·laborem amb més de 200 empreses nacionals i internacionals on el nostre alumnat es forma amb totes les garanties.

Pràctiques sempre remunerades

Formem els nostres alumnes en entorn reals per preparar-los amb vista a la seva sortida al món professional. Pràcticament des del primer dia, fan pràctiques sempre remunerades.

Projecte internacional

Promovem la internacionalització d’alumnes i docents per contribuir al desenvolupament d’habilitats i potenciar la creació d’aliances estratègiques entre escoles i empreses de diferents països.

FP Dual

Descobreix l’FP Dual, una modalitat que combina la formació acadèmica amb l’aprenentatge en empreses mitjançant pràctiques de qualitat i, al Col·legi Badalonès, 100% remunerades.

Erasmus+

Al Col·legi Badalonès estem oberts al món. Per això apostem per Erasmus+, el programa Europeu de l’Educació, la Formació, la Joventut i l’Esport.

Contacta amb el col·legi

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat possible.
Ricard Eguiluz
Cap d’Estudis

Cicles Formatius al dia

Segueix l'actualitat del col·legi des dels nostres canals oficials.

Alumnes de cicles del Badalonès, guardonats en la 3a edició dels Premis Futur de la Cambra de Comerç

Tres alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa del col·legi -Estel Cuixart, Èlia Fontal i...

Llegir més

Cicles Formatius exhibeix tot el seu potencial amb la graduació de tres noves promocions al BCIN

La graduació de tres noves promocions s’ha convertit aquesta tarda en una autèntica demostració de força i potencial dels Cicles...

Llegir més

Publicada l’oferta inicial de places del col·legi per a Cicles Formatius de Grau Mitjà

El departament d’Educació ha publicat avui l’oferta inicial de places per a Cicles Formatius de Grau Mitjà al Col·legi Badalonès....

Llegir més

Estudiants de cicles donen el tret de sortida a l’últim “workshop” d’un ambiciós projecte Erasmus+ a Berlin

Cinc estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior han donat aquest matí a Berlin el tret de sortida a l’últim...

Llegir més

L’alumnat de Cicles de Grau Superior llueix la seva creativitat en la segona edició de la fira d’emprenedoria

El pati de l’edifici del carrer dels Arbres ha estat l’escenari, aquesta tarda, de la 2a edició de la Fira...

Llegir més
Ricard Eguiluz, cap d'estudis de Cicles Formatius.

Un Projecte Internacional de Cicles Formatius, finalista a un premi europeu a la innovació

Un projecte Erasmus+ desenvolupat pel departament de Cicles Formatius del col·legi en plena pandèmia ha estat seleccionat entre els sis...

Llegir més