CICLES FORMATIUS

FP Dual

La Formació Professional Dual (FP Dual) és una modalitat que combina la formació acadèmica amb l’aprenentatge en empreses mitjançant pràctiques de qualitat i, al Col·legi Badalonès, 100% remunerades. L’FP Dual permet als estudiants rebre formació alhora que posen en pràctica, en un centre de treball, allò après. Aquest sitema garanteix un mínim de 970 hores d’estada de l’alumne en una empresa, amb els drets i deures que això comporta per a les dues parts.

El col·legi pacta amb cada una de les seves més de 200 empreses col·laboradores els continguts que l’alumne aprendrà i practicarà en el seu centre de treball.

L’FP Dual posa èmfasi en la formació pràctica i en la participació activa de l’empresa en el disseny dels continguts de la formació professional i, per tant, ofereix la possibilitat de formar a una persona d’acord a les necessitats de les empreses, als seus processos i a la seva cultura empresarial. Amb aquesta modalitat d’estudis, les companyies participen en la responsabilitat social de fomentar la formació i l’empleabilitat de les persones.

Avantatges de l'FP Dual per l'alumnat

Avantatges de l'FP Dual per a les empreses

0 %
pràctiques remunerades
+ 0
convenis
+ 0
hores de pràctiques
+ 0
empreses col·laboradores

Erasmus+

Al Col·legi Badalonès estem oberts al món. Per això apostem per Erasmus+, el programa Europeu de l’Educació, la Formació, la Joventut i l’Esport.