Educació Primària

Caminem junts

Avançant en el procés d'aprenentatge

Educació Primària és l’etapa en què els nens i nenes comencen a consolidar les bases de la formació humana i social, amb la millora de l’autonomia. Al Col·legi Badalonès guiem els nostres infants perquè vagin assolint els continguts de manera motivadora, alhora que descobreixen i desenvolupen noves habilitats i destreses.

Comptem amb 6 nivells, cadascun amb tres línies, on els nens i nenes de 6 a 12 anys són els protagonistes absoluts del nostre projecte educatiu. Apostem per una educació en valors com la pau, la solidaritat, el respecte, la participació, l’esperit crític i l’esforç

Desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual

Promovem l'adquisició d'hàbits i valors per al desenvolupament humà i intel·lectual de l'alumnat, seguint el currículum marcat pel Departament d'Educació de la Generalitat però amb una atenció especial a la diversitat. Apostem per l'atenció personalitzada per atendre les necessitats, tant acadèmiques com personals, dels nostres alumnes.

Eduquem per a la vida

Preparem l'alumnat perquè pugui donar respostes creatives i innovadores, assentant les bases d'una formació basada en l'autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat i el compromís individual i col·lectiu.

Relació família-escola

Fomentem la relació i la complicitat amb les famílies per tal de millorar la tasca d'ensenyar i acompanyar els nostres infants i joves.

Cicle inicial (de 6 a 8 anys)

Cicle mitjà (de 8 a 10 anys)

Cicle superior (de 10 a 12 anys)

Horaris:

8:55h a 12:55h i de 14:55h a 16:55h

Aprenentatge transversal basat en l'educació en valors

Les iniciatives i projectes que elaborem i apliquem a les diferents etapes de l’escola neixen amb la voluntat de preparar l’alumnat per a la vida activa i social mitjançant un aprenentatge profund que els permeti conèixer, fer, conviure i ser. El nostre mètode és obert i contempla, estudia i incorpora aspectes de la majoria dels corrents educatius mitjançant projectes col·laboratius i cooperatius.

Projecte internacional (eTwinning)

Mitjançant projectes propis o afegint-se als d’altres escoles, els infants entren en contacte i col·laboren amb escoles, docents i alumnes de diferents països de tot el món.

Escola multilingüe

Fomentem l’ús de l’anglès com a tercera llengua, desenvolupant competències lingüístiques i intel·lectuals, mitjançant propostes pedagògiques adaptades a cada edat.

Competències digitals

Potenciem la utilització de les noves tecnologies com a eines d’aprenentatge, així com l’ús responsable d’aquestes, per acompanyar els infants cap a l’adquisició de nous mètodes de treball.

Classes de reforç

Reforcem l’aprenentatge del pla d’estudis amb classes de suport dins de l’horari lectiu, enfocant-nos en les necessitats individuals de cada alumne per potenciar les seves capacitats.

Natació

A partir de 3r de primària, l’alumnat realitza natació dins de l’horari lectiu amb un equip de monitoratge especialitat per tal d’afavorir el seu desenvolupament motor, psíquic i social.

Art i moviment

Impulsem la creativitat i l’expressió personal mitjançant les arts visuals, plàstiques, musicals, literàries i escèniques per desenvolupar diverses habilitats de l’aprenentatge afectiu, sensorial, motor i cognitiu.

Tutories personalitzades

Apostem per la proximitat de cada un dels educadors i educadores amb l’alumnat a través de la tutoria individual i en grup, permitent així un acompanyament proper per incidir eficaçment en les característiques i situacions personals de cada alumne.

Colònies

Promovem la convivència, l’aprenentatge i el contacte directe amb la natura mitjançant activitats, excursions, tallers i jocs adaptats als programes educatius de cada etapa.

Contacta amb el col·legi

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat possible.
Maria del Mar Piera
Cap d’Estudis

Educació Primària al dia

Segueix l'actualitat del col·legi des dels nostres canals oficials.

Les cooperatives de 5è de Primària recapten 800 euros que repartiran entre tres ONG

Les tres cooperatives constituïdes pels alumnes de 5è de Primària han aconseguit recaptar aquest curs 800 euros en el marc...

Llegir més

La màgia d'”Aladdí”, el musical de Primària, sedueix el públic en la seva estrena

“Aladdí”, el musical de Primària, ha arrencat els aplaudiments d’un públic entregat en la seva estrena, que s’ha produït aquesta...

Llegir més

L’alumnat de Primària recull a Vic els tres premis guanyats en el concurs de contes Pilarín Bayés

Slide 2 HeadingLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorClic aquíSlide 3 HeadingLorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing...

Llegir més

L’alumnat de 5è de Primària ven els productes elaborats per les seves pròpies cooperatives

Un total de 80 alumnes de 5è de Primària del col·legi van participar divendres en la 12a edició del Mercat...

Llegir més

Diada màgica a Primària amb una matinal festiva i una tarda amb molts premis de narrativa i il·lustració

L’edifici de Primària ha viscut un altre Sant Jordi ple de màgia, amb dues parts molt diferenciades. El matí ha...

Llegir més

L’alumnat de Primària fa història i guanya tres premis del concurs de contes Pilarín Bayés

La Diada de Sant Jordi arrenca al col·legi amb una gran notícia. L’alumnat de Primària ha fet història i ha...

Llegir més