Educació Primària

Caminem junts

Avançant en el procés d'aprenentatge

Educació Primària és l’etapa en què els nens i nenes comencen a consolidar les bases de la formació humana i social, amb la millora de l’autonomia. Al Col·legi Badalonès guiem els nostres infants perquè vagin assolint els continguts de manera motivadora, alhora que descobreixen i desenvolupen noves habilitats i destreses.

Comptem amb 6 nivells, cadascun amb tres línies, on els nens i nenes de 6 a 12 anys són els protagonistes absoluts del nostre projecte educatiu. Apostem per una educació en valors com la pau, la solidaritat, el respecte, la participació, l’esperit crític i l’esforç

Desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual

Promovem l'adquisició d'hàbits i valors per al desenvolupament humà i intel·lectual de l'alumnat, seguint el currículum marcat pel Departament d'Educació de la Generalitat però amb una atenció especial a la diversitat. Apostem per l'atenció personalitzada per atendre les necessitats, tant acadèmiques com personals, dels nostres alumnes.

Eduquem per a la vida

Preparem l'alumnat perquè pugui donar respostes creatives i innovadores, assentant les bases d'una formació basada en l'autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat i el compromís individual i col·lectiu.

Relació família-escola

Fomentem la relació i la complicitat amb les famílies per tal de millorar la tasca d'ensenyar i acompanyar els nostres infants i joves.

Cicle inicial (de 6 a 8 anys)

Cicle mitjà (de 8 a 10 anys)

Cicle superior (de 10 a 12 anys)

Horaris:

8:55h a 12:55h i de 14:55h a 16:55h

Aprenentatge transversal basat en l'educació en valors

Les iniciatives i projectes que elaborem i apliquem a les diferents etapes de l’escola neixen amb la voluntat de preparar l’alumnat per a la vida activa i social mitjançant un aprenentatge profund que els permeti conèixer, fer, conviure i ser. El nostre mètode és obert i contempla, estudia i incorpora aspectes de la majoria dels corrents educatius mitjançant projectes col·laboratius i cooperatius.

Projecte internacional (eTwinning)

Mitjançant projectes propis o afegint-se als d’altres escoles, els infants entren en contacte i col·laboren amb escoles, docents i alumnes de diferents països de tot el món.

Escola multilingüe

Fomentem l’ús de l’anglès com a tercera llengua, desenvolupant competències lingüístiques i intel·lectuals, mitjançant propostes pedagògiques adaptades a cada edat.

Competències digitals

Potenciem la utilització de les noves tecnologies com a eines d’aprenentatge, així com l’ús responsable d’aquestes, per acompanyar els infants cap a l’adquisició de nous mètodes de treball.

Classes de reforç

Reforcem l’aprenentatge del pla d’estudis amb classes de suport dins de l’horari lectiu, enfocant-nos en les necessitats individuals de cada alumne per potenciar les seves capacitats.

Natació

A partir de 3r de primària, l’alumnat realitza natació dins de l’horari lectiu amb un equip de monitoratge especialitat per tal d’afavorir el seu desenvolupament motor, psíquic i social.

Art i moviment

Impulsem la creativitat i l’expressió personal mitjançant les arts visuals, plàstiques, musicals, literàries i escèniques per desenvolupar diverses habilitats de l’aprenentatge afectiu, sensorial, motor i cognitiu.

Tutories personalitzades

Apostem per la proximitat de cada un dels educadors i educadores amb l’alumnat a través de la tutoria individual i en grup, permitent així un acompanyament proper per incidir eficaçment en les característiques i situacions personals de cada alumne.

Colònies

Promovem la convivència, l’aprenentatge i el contacte directe amb la natura mitjançant activitats, excursions, tallers i jocs adaptats als programes educatius de cada etapa.

Contacta amb el col·legi

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté el més aviat possible.
Maria del Mar Piera
Cap d’Estudis

Educació Primària al dia

Segueix l'actualitat del col·legi des dels nostres canals oficials.

El col·legi farà una jornada de portes obertes a Primària el proper dissabte 3 de febrer

Des de fa setmanes, i com en la resta d’etapes educatives, la direcció del col·legi ofereix entrevistes i visites personalitzades...

Llegir més

L’alumnat de 5è tanca amb èxit la seva participació en el Mercat de Cooperatives de Badalona

L’alumnat de 5è de Primària ha participat avui en l’edició d’enguany del Mercat de Cooperatives de Badalona, que s’ha celebrat...

Llegir més

Treballs d’alt nivell en els certamens de Narrativa i Il·lustració de Primària

Avui s’han conegut els guanyadors i les guanyadores dels concursos de Narrativa i Il·lustració de Sant Jordi que s’han celebrat...

Llegir més

Cinc últimes places disponibles per al curs vinent a 1r de Primària

El Col·legi Badalonès disposa de cinc places a 1r de Primària per al curs vinent. Les famílies interessades poden demanar...

Llegir més

La professora Blanca Bravo torna a la novel·la infantil amb “L’abre i jo”

Tres anys després de la publicació d’”El pitjor equip del món”, erigit ja en lectura obligatòria per a nens i...

Llegir més

Un alumne de 3r de Primària debuta com a actor al Teatre Lliure

Es diu Ramon Mir León, té 8 anys i ahir va fer el seu debut en el teatre professional de...

Llegir més