COL·LEGI VIU

Antics alumnes

L’evidència més rellevant de la nostra tasca com a col·legi és l’emprempta que han deixat tots i cada un dels alumnes que han passat pel Badalonès durant aquests més de 125 anys d’existència.

Les vostres visites, les vostres trobades i el vostre retorn, ja sigui com a vells amics, com a assessors o com a pares i mares de nous alumnes, són el millor reconeixement a la tasca que hem anat fent durant tot aquest temps.

És per això que volem que tingueu sempre present el Badalonès com a lloc d’acollida, de consell o de retrobament amb docents o antics companys. La direcció del centre us anima a mantenir-hi el vincle i posa a la vostra disposició una adreça de correu electrònic perquè ens feu arribar qualsevol proposta o suggeriment, per donar-vos un cop de mà si voleu organitzar una trobada amb antics companys de classe. També per expressar-nos el vostre interès per estar al dia de les novetats del centre, del que va ser i aspira a continuar sent EL VOSTRE COL·LEGI.

Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte a través de l’adreça electrònica alumni@badalones.com

Demana més informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.