Onze estudiants de Cicles viatgen aquest mes Suècia, Finlàndia i Dinamarca amb el programa Erasmus+

Els sis estudiants de Grau Mitjà que viatjaran el mes de març a Suècia i Finlàndia.

Onze estudiants de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior del Col·legi Badalonès viatjaran el mes de març a Suècia, Dinamarca i Finlàndia per fer-hi estades llargues, d’un o dos mesos, amb el programa Erasmus+, finançat per la Unió Europea. Aquestes mobilitats se sumen a les que van fer quatre estudiants de grau mitjà a Suècia i Finlàndia durant el mes de desembre, i a la que ara mateix ocupa cinc estudiants de Grau Superior que són a Tailàndia per participar en un workshop del projecte “Business Ambulance”, també del mateix programa Erasmus+.

El gruix de l’expedició -9 alumnes en total- marxarà cap el seu destí el dilluns vinent, 4 de març. En Pep Blasi, en Marc Moreno i Arnau Ponce, de Cicles de Grau Superior, viatjaran cap a Randers (Dinamarca) per fer-hi una estada de dos mesos durant els quals fraran pràctiques a Føetex, una cadena danesa de supermercats. En Yanchen Mei i en Guillem Baterno, també de Grau Superior, viatjaran el matex dia cap a Helsinki (Finlàndia), on s’estaran dos mesos fent pràctiques a Lidl. Hi aniran acompanyats de quatre estudiants de Grau Mitjà, que hi faran una estada d’un mes fent pràctiques a Lidl i Muji. Es tracta de la Celia Calvo, la Nerea Morales, la María López i la Júlia Font. En els primers dies, l’expedició a Helsinki comptarà amb la presència pel professor Iñaki Muniain.

Dies mes tard, el 18 de març, Roger Salvatella i Max Esperalba viatjaran a Sundsvall (Suècia) acompanyats per la professora Cristina López. També s’hi estaran un mes, en el seu cas fent pràctiques a ICA Esplanad.

El Projecte Internacional és un més dels factors diferencials de l’oferta educativa del col·legi. Gràcies al programa Erasmus+, una trentena d’alumnes i docents de les diferents etapes es beneficien d’estades a l’estranger. En el cas dels alumnes de Cicles Formatius, les estades llargues els permeten créixer a nivell personal i millorar les seves prestacions professionals i acadèmiques. Això, un equip docent expert i un Programa de Formació de Treball que els facilita l’accés a pràctiques remunerades, els obre les portes del mercat laboral.