El Col·legi Badalonès, entre les millors escoles de Catalunya i l’Estat, segons el diari “El Mundo”

Imatge extreta del web del diari El Mundo on es reflecteix la puntuació assolida pel Badalonès, de 80 punts sobre els 100 possibles.
El Col·legi Badalonès figura per primer cop en el rànquing de millors escoles de Catalunya i de l’Estat que elabora anualment el diari El Mundo. La nostra escola ha obtingut 80 punts dels 100 possibles i ha quedat en la 110a posició d’un llistat que s’elabora en base a un estudi pormenoritzat de 27 aspectes que van des dels estrictament educatius fins als referits a les instal·lacions. Tal com afirma el rotatiu en la presentació del llistat, aquest “és fruit d’un estudi periodístic rigorós i totalment gratuït: cap dels col·legis participants no ha pagat per la seva inclusió al rànquing ni per la seva posició”.
Aquest any, el llistat inclou 165 dels centres d’arreu de l’Estat dels prop de 1.000 que han optat a ser-hi. El rotatiu els ha dividit en tres categories: els 100 millors centres, els col·legis notables i les escoles internacionals. El Badalonès, única escola de Badalona que hi apareix, ha estat situat en la 110a posició de la classificació general, i en la desena de col·legis notables, sent l’únic centre educatiu de tot Catalunya que figura en aquest segon llistat.
La direcció del centre ha expressat satisfacció i orgull pel fet d’aparèixer en aquest llistat. “Som una escola familiar; no tenim al darrera cap fundació ni congregació i sabíem que, presentant-nos a aquest rànquing, ens mediríem a escoles que, per potencial econòmic, juguen en un altra lliga”, afirma, Ani Dunjó. La directora ha volgut subratllar l’esforç que ha comportat reunir tota la documentació necessària per justificar cada un dels 27 punts del rànquing i, en aquest sentit, ha agraït la feina feta per la subdirectora, Marga Dunjó, que ha estat la responsable de liderar aquest repte.