En marxa una nova edició del Badalonès Report, el diari digital de l’escola

El Badalonès Report, el diari digital del col·legi, torna a estar plenament operatiu i ofereix continguts relatius a aquest curs. Un cop organitzada, la redacció integrada per l’alumnat de 2n d’ESO ha començat a produir continguts que ja són consultables al web del diari. Serà el quart curs de funcionament d’aquest projecte, impulsat per la plataforma Junior Report, on participen alumnes de secundària. Amb l’ajut dels professors, publiquen notícies sobre el col·legi i esdeveniments importants que se celebren, a més de temes propis que els alumnes poden escollir. Moltes notícies es fan en grups, normalment de quatre persones, que compleixen els següents rols: redactor, verificador, editor i fotògraf.

Recentment, la revista ha publicat notícies sobre les dades de la nostra escola, i ha informat sobre la nova normativa de l’ús dels telèfons mòbils i l’ús del parking de patinets. A més, durant el mercat de Nadal ha cobert l’esdeveniment i ha explicat sobre la venda de productes solidaris. Podreu trobar aquests i altres continguts al Badalonés Report.

El diari digital s’ha convertit en un dels canals d’informació més importants del col·legi. Tot va començar fa quatre anys amb la matèria Fem de Periodistes, que ja s’impartia a l’escola des de feia temps. L’equip docent va veure en la proposta del Junior Report una molt bona opció per donar sortida a la feina que els alumnes de 2n feien a classe. Fins avui, prop de 400 alumnes del col·legi han participat en aquest projecte, fet sota la supervisió dels professors Júlia Nuño en una primera etapa, i actualment per Ricard Palou.

Com és habitual, els propis alumnes s’han fet càrrec de la campanya de promoció de la revista, amb la redacció de notícies com la que esteu llegint, i també amb l’elaboració de pòsters i posts que seran publicats a les xarxes socials del col·legi. Som-hi!