Un equip de cicles del col·legi, el millor en un seminari sobre digitalització

Un equip format per alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances especialitat Assegurances del Col·legi Badalonès ha estat el guanyador del concurs convocat pels organitzadors del Seminari de Digitalització en el qual han participat 60 alumnes del nostre centre, de l’Institut Poblenou i de l’Escola del Treball. El curs ha durat dues setmanes i als assistents se’ls va demanar que presentessin el projecte d’una Insurtech. L’equip guanyador ha estat Expoim Seguros Comercio Internacional, un projecte creat per Laia Ramírez Peña, Xinyi Lin, Caterina Durán, Stefania Cinca, Abel Rumbao, Alexandra Santilukka i Alberto Martin, alumnes de la nostra escola.
Expoim Seguros és una gestoría-corredoria 100% online. Des del seu web, l’equip du a terme tots els tràmits; des de la contractació de la pòlissa fins a les gestions per a una operació de compra-venda internacional o la tramitació d’importacions i exportacions. 
El jurat del concurs ha estat format per Vicente Cancio, CEO del Grup Zurich a l’Estat espanyol; Marcos Rodríguez, Director de Transformació de Zurich; Santiago Ínsula, Director del departament de Recursos Humanos  Responsabilidad Social Corporativa de Zurich; Luís Badrinas, CEO de Community of Insurance i de Barcelona Health Hub. 
Des del col·legi, felicitem aquests grups d’alumnes i els animem a seguir treballant amb vista a un futur ple d’èxits com aquest.