Tres alumnes de cicles de grau mitjà, finalistes d’un concurs de joves talents creatius

Tres alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa han estat escollits entre els deu equips finalistes de l’Audi Creativity Challenge, un concurs d’àmbit estatal per a joves talents creatius. La Berta Padrós, la Clàudia Fernández i l’Alejandro Álvarez van decidir participar en el certamen organitzat per la firma d’automòbils amb l’objectiu de buscar idees per transformar la societat. Van treballar la seva idea en el marc de l’assignatura d’empresa a l’aula i han tingut com a tutor del treball el professor d’aquesta matèria i Cap d’Estudi de Cicles al col·legi, Ricard Eguiluz.

El projecte presentat pels tres alumnes del col·legi, que han competit amb el nom Badalones1, es diu Xine. Es tracta d’un positiu de petites dimensions i creat amb materials reciclables pensat per crear energia captada a través de plaques solars i de dinamos, i pensat per combatre els problemes de subministrament elèctric que afecten gran part de la població d’Àfrica. Expliquen el seu projecte amb més detalls a la pàgina on consten la resta de finalistes.

Ara la Clàudia, la Berta i l’Alejandro hauran de defensar el seu projecte a la gran final que es farà a Barcelona, de manera presencial, el 18 i 19 de juny. Abans d’arribar-hi, DEMANEN LA VOSTRA AJUDA perquè els doneu suport en forma de vots. Un vots que no seran decisius, perquè el veredicte final queda en mans d’un jurat, però que els serviran per fer pujar la seva puntuació. Podeu votar a través d’aquest enllaç!