Tot a punt per a una nova edició de la Setmana de la Salut de l’escola

El col·legi ja ho té tot a punt per a una nova edició de la Setmana de la Salut, que es farà del 13 al 16 de febrer i que, en aquesta ocasió, posarà l’accent en la contaminació acústica. Aquest cicle, ple d’activitats, forma part del programa d’Escola Saludable, i té com a objectiu conscienciar els infants i joves en la necessitat de tenir un estil de vida saludable tant des del punt de vista físic, com del mental i el social. 

El gruix de les activitats es concentraran, com és habitual, en tres etapes educatives: Infantil, Primària i ESO, i comptaran amb la col·laboració d’entitats externes, com ara la Creu Roja o Protecció Civil. A Infantil, per exemple, està prevista la realització de tallers sobre so, soroll i contaminació ambiental, o un altre que porta per títol “La música és salut”. Pel que fa a Primària, a més de diverses activitats relacionades amb aquesta temàtica, alumnes de 2n participaran en una Masterclass de Ioga. Els de 3r faran una caminada i els de 5è dedicaran una sessió a parlar del bullyng. Pel que fa als de 6è, participaran en un taller organitzat per l’associació Capaç i Vàlida, amb qui el col·legi col·labora des de fa temps.

Per últim, a secundària es faran tallers de primers auxilis a càrrec de la Creu Roja i de Protecció Civil. I els alumnes de 4t participaran en una xerrada sobre sexualitat que impartiran infermeres del CAP del Doctor Robert.