Reconeixement municipal a vuit alumnes de l’escola amb Distinció d’Honor a les PAU

D'esquerra a dreta Ani Dunjó, directora del col·legi; Marc Llinàs, Albert Crespi, la regidora Amanda Feria, Ana Cañamero, Carlota Gozalbo i Júlia Castillo, Cap d'Estudis de Batxillerat. Fotos cedides pel Servei de Comunicació i Imatge de l'Ajuntament de Badalona.

L’Ajuntament de Badalona ha fet aquest vespre un acte de reconeixement als 26 alumnes de la ciutat que van obtenir una nota igual o superior a 9 en la fase general de la passada edició de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Vuit d’aquests joves, quasi una tercera part, s’hi van presentar com a alumnes del Col·legi Badalonès. La xifra és la més alta de les assolides per una promoció de l’escola en unes proves que, aquest any, han tornat a confirmar l’alt nivell de preparació del nostre alumnat. En aquest sentit, cal destacar que, un any més, els 100% dels nois i noies del col·legi que es van presentar als examens -85- els han aprovat. El 57%, amb una nota superior a 10 sobre 14 en la fase específica. Val a dir que aquests resultats han situat el Col·legi Badalonès entre el 6% dels centres de Catalunya amb millors notes en la selectivitat, segons va anunciar el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) a finals del mes passat.

La nota més brillant en la fase específica va ser per l’Ana Cañamero, que va obtenir un 13,586 sobre 14. A continuació, us facilitem el llistat dels i les alumnes que van obtenir la Distinció d’Honor, i la seva nota en la fase general.

  • Marc Llinàs 9,600
  • Ana Cañamero 9,500
  • Albert Crespi 9,500
  • Marçal Bardí 9,300
  • Lucas Bolívar 9,200
  • Ana Sierra 9,200
  • Carlota Gozalbo 9,100
  • Guillem Mata 9,100

Només la meitat dels alumnes del del col·legi homenatjats van poder assistir a l’acte, que es va celebrar a la sala d’actes del museu i va estar presidit per la regidora d’Educació, Amanda Feria. Hi van ser Ana Cañamero, Carlota Gozalvo, Marc Llinàs i Albert Crespi. La resta van excusar la seva presència pel fet de trobar-se en període d’examens de les seves respectives carreres universitàries. Per part de l’escola, hi van assistir la Directora, Ani Dunjó, i la Cap d’Estudis de Batxillerat, Júlia Castillo.