Reconeixement de Mapfre a dos alumnes graduats en el CFGS d’assegurances que hi han fet pràctiques

Mapfre, una de les empreses líders en el sector de les assegurances a l’Estat espanyol, va reconèixer ahir la tasca feta per dos alumnes de l’escola que han fet les seves pràctiques en aquesta firma i que s’acaben de graduar en el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Administració i Finances, especialitat assegurances. L’acte es va celebrar a l’Auditori de la Torre Mapfre, i va estar presidit pel director General de l’asseguradora a Catalunya i les Illes Balears.

Els dos alumnes reconeguts són l’Arnau Santesmases i en Guillem Baterno. El primer va fer les seves pràctiques d’FP Dual a l’oficina principal de Badalona del carrer Baldomer Solà, mentres que Baterno va fer les pràctiques a l’oficina principal de Mataró. Un cop graduat en Administració i Finances, especialitat Assegurances, en Guillem continuarà estudiant el darrer curs del CFGS de Comerç Internacional. Els dos alumnes van assistir a l’acte acompanyats pel coordinador del Programa de Formació en Centres de Treball del col·legi, Aniceto Ramírez, i per la coordinadora de CFGS, Elisabet Pallarès. Entre altres, va intervenir Vanessa Abraham, exalumna de l’escola amb una llarga trajectòria en l’asseguradora. Hi va entrar com a estudiant en pràctiques -forma part de la 1a promoció del CFGM en Gestió Administrativa- quan tenia 18 anys, i actualment, tot i la seva joventut, acumula una vida laboral de 25 anys i és tècnica comercial de Mapfre. A l’acte, l’expedició del col·legi també va coincidir amb Francisco Cordobés, director Territorial de Catalunya Nord i que forma part de la comunitat educativa del col·legi, on estudien els seus fills.

Els Cicles Formatius del Col·legi Badalonès són un model d`èxit. Abans d’acabar els estudis, més del 90% dels alumnes de Grau Superior tenen un contracte laboral. Val a dir que el 100% de les pràctiques que realitzen durant la seva formació són remunerades. La formació a càrrec d’un equip docent experts, i un Projecte Internacional que els permet fer estades a l’estranger gràcies al programa Erasmus+ finançat per la Unió Europea, són dos atractius més de la nostra oferta formativa. Encara hi ha places per al curs vinent. Informa-te’n aquí.