Jose Elías i Enrique Tomás animen els joves a emprendre en l’inici del curs de Cicles Formatius del Badalonès

Enrique Tomás i Jose Elías, CEO d’Enrique Tomás i Audax Renovables, respectivament, han ofert una lliçó d’emprenedoria als assistents a l’acte inaugural del curs de Cicles Formatius del Col·legi Badalonès, que s’ha celebrat aquesta tarda al BCIN. Esther Vera, directora del diari Ara i també exalumna de la nostra escola, ha estat la conductora del diàleg entre aquests dos empresaris de la ciutat, que ha estat carregat d’humor i anècdotes, però també d’exemples que posen en valor la seva audàcia i determinació. Més de 200 persones, entre alumnes de l’escola i empresaris, han assistit a la cerimònia, la primera que el col·legi organitza amb la col·laboració de Restarting Badalona, una associació d’empresaris amb la que comparteix la passió per introduir el jovent en el món de l’emprenedoria i donar respostes a tots i totes les que volen donar sortida al seu talent. Entre els assistents, cal destacar la presència de la regidora delegada de l’Àrea de Comerç, Mercats i consum, i Fernando Carrera, líder del PSC, a l’oposició del govern municipal.

La moderadora de la conversa, Esther Vera, ha aprofitat els primers minuts de la seva intervenció per evocar la seva joventut, algunes amistats que ha retrobat aquesta tarda i també el seu pas pel Col·legi Badalonès, un centre del que conserva grans records. “Del Badalonès se’n surt. I se’n surt ben preparat, sabent moltes coses, havent-ho passat bé i havent après valors, que no és poca cosa”, va assenyalar. Al seu torn, els empresaris van animar els joves a posar passió en les seves carreres professionals. Jose Elías els va animar sobretot a emprendre abans que a convertir-se en assalariat. I va coincidir amb Enrique Tomás a l’hora d’assenyalar que el fracàs és la millor escola per aprendre a emprendre.

Un cop més, el curs arrenca amb les aules de cicles formatius plenes. Malgrat tot, encara n’hi ha alguna de disponible per als Cicles de Grau Superiors. Els interessats a venir poden contactar amb el departament a través d’aquest apartat del web del col·legi.