Presentats els actes de celebració del 125è aniversari del Badalonès

La directora del Col·legi Badalonès, Ani Dunjó, ha presentat avui als mitjans els actes de celebració del 125è aniversari de la institució, que van arrencar amb la Cantada de nadales del mes de desembre passat al Palau Olímpic i està previst que s’acabin a final d’any, amb el mateix acte i en el mateix escenari. Acompanyada del sots director, Dani Casulleras, Dunjó va expressar la seva satisfacció i el seu orgull per una efemèride que es vol celebrar com un reconeixement “a totes les persones que han passat pel col·legi i han aportat el seu granet de sorra perquè hàgim pogut arribar fins aquí en un bon estat de forma”. L’actual directora representa la tercera generació de la família al capdavant de l’escola, que va obrir les portes l’any 1895. La van precedir en el càrrec el seu avi, Felici Coscollano i Gascón, el seu pare Manel Dunjó Payá i el seu germá, Manel Dunjó Coscollano. Afronta el futur amb il·lusió, confiança i moltes ganes “de continuar fent el que més ens agrada, que és ensenyar i educar”.

La celebració dels 125 anys marcarà el calendari escolar al Badalonès. Hi haurà activitats d’ordre intern durant tot el curs. I viurà el seu punt àlgid en una data que encara no és oficial, però que se situa entre finals de maig i principis de juny. Aquell dia, es farà un acte institucional i una festa oberta a tota la família del col·legi. “Volem reforçar els vincles amb la nostra comunitat”, va assegurar. Per aquest motiu, s’està impulsant una comunitat d’antics alumnes que vol ser la llavor d’un projecte ambiciós a mitjà i llarg termini, del qual encara no va voler donar detalls. A la tardor, està prevista la celebració de dos actes de ciutat: un, en relació amb el medi ambient, i un altre de caràcter lúdic i esportiu.

Dunjó va aprofitar la compareixença per presentar el logotip dels 125 anys, obra de la dissenyadora badalonina i exalumna del centre Gina Manzano, i que a partir d’ara lluirà al web que el col·legi va estrenar el mes de gener passat.