Nou alumnes de cicles faran pràctiques laborals a l’estranger a partir del novembre

Nou alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) de la nostra escola faran pràctiques a Dinamarca, Finlàndia i Suècia a partir del mes de novembre. Es convertiran en protagonistes del que, a la pràctica, suposa la plena recuperació del Projecte Internacional del centre que, tot i mantenir l’activitat durant la pandèmia, va haver de prescindir de les mobilitats. Seguiran el camí d’Abel Rumbau i Joao Nogueira, que a mitjan octubre van iniciar una estada de dos mesos a Ericeira (Portugal) per fer pràctiques laborals a Boardriders, la mateixa empresa de roba i material nàutic que durant els mesos de juliol i agost va acollir dues alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS). Abril Casadejús i Cristina Montilla (en la imatge inferior), que van viatjar fins a Portugal acompanyades de la professora Cristina López, van ser les primeres alumnes del col·legi que van poder viatjar a fer pràctiques a l’estranger des de l’esclat de la pandèmia.

Els primers a marxar al novembre seran Edgar Páez i Xavi Dueñas, que el dia 8 viatjaran a Randers (Dinamarca), també acompanyats per la professora López. Faran un mes de pràctiques a Fotex, una cadena de supermercats, i s’allotjaran en una residència d’estudiants propera al que serà el seu lloc de treball. Dos dies després, el Cap d’Estudis de Cicles, Ricard Eguiluz, acompanyarà cinc alumnes fins a Finlàndia. Es tracta de la Laura Muñoz, la Marta López, la Júlia Canela, en Marcel Torrado i en Sergi Gaspar. La primera farà pràctiques a la multinacional InterSport; López i Canela a l’empresa d’objectes de decoració Muji i, per últim, Torrado i Gaspar les faran a la cadena de supermercats Lidl. Malgrat fer les estades professionals en empreses diferents, aquest grup d’alumnes s’allotjaran junts a la mateixa residència d’estudiants. L’última expedició d’aquest mes sortirà el dia 14 en direcció a Sundsvall (Suècia). Acompanyats del professor Iñaki Muniain, els alumnes Max Sánchez i Laia Moreno faran pràctiques a l’Espresso House i l’Hotel Clarion, respectivament. I durant la seva estada d’un mes, s’allotjaran amb una família.

La recuperació de la normalitat en el Projecte Internacional suposa una magnífica notícia per a la comunitat educativa del col·legi. Desitgem als i les nostres alumnes una molt bona estada i un gran aprenentatge en les seves pràctiques laborals.