L’exalumna Júlia Riera, convidada de luxe a “Fem de Periodistes”

Júlia Riera, exalumna del col·legi i periodista amb una trajectòria molt notable, ha visitat avui l’escola, en la qual va estudiar des de P3 fins a segon de Batxillerat. Riera s’ha reunit amb alumnes de 2n d’ESO per explicar-los la seva experiència en el marc de l’assignatura “Fem de Periodistes” que dirigeix la professora Júlia Nuño. Amb només 25 anys Riera, que és filla de la professora de Creativitat del col·legi Glòria Parera, acumula un currículum força important. Graduada en Ciències de la Informació per la Universitat Internacional de Catalunya, va començar la seva trajectòria als mitjans locals. Concretament, a Ràdio Tiana, l’emissora del seu poble. Des d’allà, va passar a la Televisió de Badalona, on va entrar en contacte amb el periodisme esportiu, i posteriorment a Barça TV, Telecinco i Cuatro. 

Però el salt més important el va fer fa tres anys, quan es va instal·lar a Washington i va començar a treballar de reportera per a “La Voz de América”, un dels canals de televisió de referència als països de parla hispana, que informa sobre l’actualitat política i social des de la capital dels Estats Units. Ara, Riera ha tornat a casa disposada a continuar escrivint nous capítols d’una trajectòria que en promet molts i interessants.

La periodista va ser objecte de multitud de preguntes per part dels alumnes que, convé no oblidar-ho, conformen la redacció de la revista digital del col·legi. Segurament, aviat podrem llegir més detalls de la trobada al Badalonès Report !