Ampliem el termini per encarregar mascaretes solidàries

La direcció del col·legi ha decidit ampliar fins dimecres el termini per encarregar mascaretes solidàries amb la Marató de TV3. L’alt nombre de trucades i comunicacions rebudes per part de famílies que s’havien quedar sense comprar-ne ha fet necessària una mesura que, per raons relacionades amb els temps de producció, no es podrà prorrogar. A partir de dimecres de la setmana vinent, les famílies que no hagin fet la comanda s’hauran d’esperar a la setmana abans de Nadal, quan hi haurà mascaretes disponibles a la botiga de l’escola, tot i que a hores d’ara és difícil assegurar que n’hi hagi de totes les talles i models. 

Podeu fer la vostra comanda a través d’aquest formulari. 

NOTA MOLT IMPORTANT: -Les famílies que heu trucat a l’escola perquè us apuntessin una comanda, l’heu de fer de nou a través del formulari, igual que les famílies dels nens i nenes de primària que aquest divendres les van encarregar i pagar a través de la LLAP, però sense especificar les talles. 

Dimecres, un cop exhaurit el nou termini, donarem instruccions sobre la forma de fer el pagament dels nous encàrrecs. Moltes gràcies per ajudar-nos a ajudar!