Fem balanç de la primera setmana amb el col·legi tancat

Benvolgudes famílies,

Demà farà una setmana que vam rebre l’ordre de tancar l’escola i crec que ha arribat el moment de fer balanç.

La setmana passada vam fer diverses reunions per preparar-nos per a un eventual tancament que prevèiem per dilluns i que es va acabar concretant dijous al migdia. Això ho va precipitar tot i vam haver d’anar prenent decisions i emprenent accions que, d’inici, potser no van semblar prou coordinades. La nostra màxima prioritat era i continua sent atendre el millor possible els vostres fills i filles i a acompanyar-vos davant d’una situació nova i incerta per a tots i totes.

Divendres vam tenir la primera reunió virtual de l’equip directiu. Quina experiència! En aquesta primera trobada vam establir les primeres mesures d’atenció als alumnes i, posteriorment, hem anat parlant utilitzant aquesta i altres vies de comunicació per anar-nos coordinant d’una manera més pausada.

Crec que, a dia d’avui, puc dir-vos que, des dels més petits als més grans, els vostres fills i filles estan connectats a l’escola i  als seus i les seves  mestres i professors i professores. El nostre objectiu és que no es desconnectin del procés d’aprenentatge. Potser que us hàgim enviat molta informació i us hàgim atabalat una mica, però pensem que la nostra actuació en els primers dies era fonamental per establir les pautes de funcionament amb vista al futur més immediat. A partir d’ara cada cap d’estudis, a través dels i les coordinadores i tutors i tutores us anirà informant, puntualment, de com anirem treballant.

Per a nosaltres, aquesta manera d’exercir la nostra estimada professió és molt nova, però estigueu segurs que cadascú, en la mesura de les seves possibilitat i amb situacions personals no sempre senzilles, està fent tot el que pot i més. Aquesta situació està fent sortir el millor de les persones. I jo, cada dia, tinc la sort de poder-ho comprovar amb la bona gent del Badalonès.

També vull agrair la feina feta pel personal d’administració i serveis, que ens estan ajudant en el que poden i que, des del primer moment van col·laborar en el manteniment de les mesures d’higiene necessàries per afrontar la situació. També al nostre cap de manteniment informàtic, en Raúl Herrero, sense el qual no podríem estar treballant com ho fem, i a la Mònica Romera i en Juan Antonio Segovia, responsables del servei d’atenció psicopedagògica  que ens estan acompanyant i ens estan ajudant a donar-vos bons consells.

No vull acomiadar-me sense donar-vos les gràcies pels missatges de suport i d’agraïment que heu fet arribar als docents de la nostra estimada escola. Us ho agraeixo molt sincerament i us dono les gràcies en nom seu.

Ens queden dies complicats, però estic segura que de tot plegat en traurem alguna cosa bona. Ho hem de fer per nosaltres i per tots els que ens envolten.

Estem al vostre costat pel que necessiteu. Cuideu-vos i cuideu-los molt.

Molt cordialment

Ani Dunjó

 Si teniu alguna consulta o dubte me’l podeu fer arribar  a través del clickedu o a adunjo@badalones.com i, en la mesura que pugui, els anirem responent, tal i com estat fent, fins ara.