Reprenem l’activitat lectiva a totes les etapes educatives

Superat el cap de setmana, el col·legi ha recuperat l’activitat lectiva. Des de  dilluns, gràcies a la plataforma Clickedu i a altres recursos digitals, els docents mantenen un contacte diari amb els alumnes de totes les etapes educatives amb l’objectiu de continuar treballant, tot i que a distància. I a partir d’avui, el professorat està fent reunions diàries de nivell i/o cicle a través de videoconferència. Aquesta serà la dinàmica que anirem seguint fins que la situació canviï. L’objectiu és que l’alumnat pugui continuar formant-se i no desconnecti de l’escola ni dels hàbits d’aprenentatge. En el cas dels alumnes de infantil i primària, els treballs que s’encarreguen reclamen en no pocs casos el suport de les famílies. En el de cursos superiors, les tasques que s’encarreguen són de caràcter diari. Amb això intentem que mantinguin, en la mesura del que sigui possible, el ritme habitual, i al mateix temps que no deixin d’aprendre en un moment especialment important per a la seva formació. La direcció del Badalonès ha volgut agrair al seu personal la seva dedicació no només durant aquests dies, sinò des de la setmana passada, quan l’evolució de la crisi del coronavirus ja feia intuir mesures com les que s’han acabat aplicant, i va fer necessària una feina addicional per preparar els protocols i els recursos que ara ens permeten continuar amb l’activitat.

A través de les xarxes socials del Badalonès, us anirem donant consells i recomanacions perquè pogueu fer activitats en família i perquè feu més suportables aquests dies. Per a qualsevol dubte que se us planteji, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic de la directora, o de qualsevol dels caps d’estudi de l’escola. Trobareu les seves adreces a l’apartat “equip humà” del nostre web.

La situació viscuda arran de la crisi del COVID-19 és una oportunitat per explorar nous canals per a la docència i l’aprenentatge, i al Badalonès estem preparats i disposats a aprofitar-les. Recordeu: Feu cas de les recomanacions dels experts i informeu-vos, només, a través dels canals de comunicació oficials. I el que és més important: Cuideu-vos molt!