Els Dimonis debuten en una nova edició de la Copa Colegial de bàsquet

L’equip de la nostra escola ja ho té tot a punt per debutar, aquest dijous, en l’edició d’enguany de la Copa Colegial, un clàssic del calendari escolar. Els Dimonis jugaran el primer partit a dos quarts de sis de la tarda a la pista de l’European International School de Sant Cugat. L’equip que aquest any dirigeix Oriol Entrena debuta en la copa amb la màxima ambició, després d’haver-se quedat dos anys a les portes de tornar-se a situar entre els millors d’una competició que va dominar en la seva fase inicial, quan s’anomenava Series Colegiales, i que ha guanyat en tres ocasions (2007, 2009 i 2010). Fa dos anys, els Dimonis van perdre la final de Barcelona contra el Sant Gabriel, i el curs passat van caure eliminats de forma inesperada abans de la fase decisiva. 

Aquest any, Oriol Entrena disposarà d’un roster d’autèntic luxe i la seva missió serà compactar-lo. L’equip el formen alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del col·legi. Es tracta de Karim Hiram López, Elijah Rebetez, Oriol Ferré, Diego Niebla, Nil Codina, Guerau Tugas, Roger Gil, Dídac Gallego, Max Cunillera, Jan Camps, Oriol Muñoz, Unai Téllez, Ferran Calmaestra, David Curiel, Oriol Peña i Térence Kekenbosch.

Serà la primera edició en què el col·legi no té representació en la copa femenina, per la impossibilitat de formar un equip per afrontar-la. Esperem poder tornar-hi el curs vinent!