El nostre alumne Alejandro González jugarà el Mundial de Futbol adaptat

Són dies amb grans emocions per a Alejandro González Clar, estudiant de segon curs del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa. Ahir diumenge, es proclamava campió de lliga amb el seu equip, el Disport, i avui rebia la notícia de la seva convocatòria amb la selecció espanyola per al Mundial de Futbol per a per a persones amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit, que es disputarà a Salou del 26 d’abril al 16 de maig. Abans, assistirà a la concentració prèvia que el combinat farà a Madrid del 7 al 10 d’abril.

L’Alejandro, que estudia al col·legi des de P3, pateix una discapacitat congènita que afecta la seva mobilitat. I la combat amb una determinació i un esforç dignes de tots els elogis. Després d’un breu flirteig amb el món del bàsquet de la mà de l’Associació Esportiva Badalonès (AEB), va canviar al futbol sala a segon de primària. «Els meus amics hi jugaven i em van convèncer per canviar», recorda. Al cap de tres anys, va passar a jugar a futbol gespa amb el Pere Gol i, al cap de tres temporades, no va desaprofitar l’oportunitat d’incorporar-se a les files del Disport Pallejà, on juga actualment.

La notícia de la convocatòria de l’Alejandro, que ha jugat en diverses ocasions amb la selecció catalana i va ser convocat per primer cop amb l’espanyola quan tenia 16 anys, ha estat rebuda amb molta alegria per tota la comunitat educativa del col·legi. Li desitgem molta sort en aquest nou repte que, n’estem segurs, superarà amb nota!