El Museu, escenari de la graduació de l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior

Els alumnes de Cicles de Grau Superior del Col·legi Badalonès s’han graduat aquesta tarda a la sala d’actes del Museu. Ho han fet dividits en dues promocions: la 4a del CFGS d’Administració i Finances, especialitat Assegurances, de la qual s’han graduat 19 alumnes, i la 3a de la doble titulació que ofereix el CFGS d’Administració i Finances i Comerç Internacional, que ha tingut 29 graduats. L’acte, novament presidit per la directora del col·legi Ani Dunjó i per la presidenta de l’Ampa Maribel Elena, va tenir com a convidada Especial Cristina Gomis, directora de Responsabilitat Corporativa de Zurich a l’Estat i representant de la Z Zurich Foundation. Va comptar amb les intervencions del cap d’estudis de Cicles, Ricard Eguiluz; del coordinador de pràctiques i FP Dual, Aniceto Ramírez, i de la directora del col·legi, que el va tancar desitjant tota la sort als graduats i graduades.

Igual que es va fer divendres passat en la graduació de Batxillerat, durant l’acte, l’escola va retre homenatge als alumnes que van rebre alguna distinció durant la pandèmia. El director de Recursos Humans del col·legi, Daniel Casulleras, va ser l’encarregat de presentar-los. Es tracta dels guanyadors estatals del Desafío Junio ESIC del curs 209-20 (Marlena Dachs, Sara Montblanch, Ángel Rodríguez i Sara Younkman, tutoritzats per les professores Montse Luna i Elena Selga); i dels finalistes del Seminari de Digitalització Z Zurich Foundation i Fundació Mapfre del curs 2021-22 (Mario Alonso, Joel Cano, Adriana Castaño, Raúl Higueras, Joel Jové, Maria Palaus i Júlia Selva, tutoritzats per la professora Elisabet Pallarès).

Al final de l’acte, que va comptar amb l’assistència de familiars dels graduats i les graduades, es va servir un aperitiu.