Docents del Badalonès participen en un dossier que vol estimular la lectura

Sis docents de primària del Col·legi Badalonès han participat en l’elaboració del nou dossier que el grup de treball “Passió per la lectura” de l’Associació de Mestres Rosa Sensat té previst presentar el pròxim 23 de gener a la seu d’aquesta entitat, situada al número 3 de l’avinguda de les Drassanes de Barcelona. El dossier inclou 99 propostes d’invitació a la lectura per a diferents nivells educatius, i és el fruit de l’esforç i la dedicació dels integrants del grup de treball, que es va constituir l’any 1999 amb la participació de personal docent i de biblioteques.

Des d’aleshores, el grup ha anat llegint, debatent i triant aquells llibres que ha considerat bons -per la qualitat literària, per la temàtica o pels valors que transmeten- fins a conformar un corpus de més de quatre-centes fitxes que ha pogut experimentar en diferents escoles. Pel grup hi han passat mestres, pedagogs, llibreters, editores, bibliotecàries i persones interessades en l’educació literària dels infants i els joves. 

Ara, per celebrar els vint anys, el grup de treball ha elaborat el dossier, que es presentarà el 23 de gener a les sis de la tarda. A l’acte, durant el quals s’explicaran interioritats del dossier i es proposarà una acció in situ, és obert al públic.