Alta satisfacció de famílies, alumnes i personal del col·legi pel funcionament del curs

El conjunt de la comunitat educativa del Col·legi Badalonès atorga una nota alta, molt propera a l’excel·lent, al funcionament del curs que es va acabar fa poques setmanes. És la principal conclusió que es desprèn de l’enquesta que la direcció de l’escola va fer a famílies, alumnes i personal del centre durant el darrer trimestre, i que es va donar a conèixer en el claustre de final de curs celebrat fa pocs dies.

El resultat del sondeig dona per bons tots els esforços destinats a un exercici que no ha estat gens fàcil en un context marcat per la pandèmia. Les famílies són les que presenten un percentatge de respostes més positiu. Concretament, un 89,40% es mostren satisfetes o molt satisfetes per com ha anat el curs. El percentatge baixa una mica, fins el 82,69%, en el cas dels alumnes, i pel que fa al percentatge de satisfets o molt satisfets entre els docents i el personal de serveis, se situa en el 81,78% i el 82,30%, respectivament. Entre els aspectes més valorats per les famílies hi ha la implementació del Trimestre Zero en els primers mesos del curs, que va servir per avaluar l’estat anímic de l’alumnat abans de l’inici de l’activitat curricular habitual.

La direcció de l’escola es mostra igualment satisfeta pels resultats de l’enquesta, i ja treballa en l’organització del curs vinent.