Un taller de podcast tanca el segon any com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

Un taller de podcast organitzat per l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona ha tancat avui l’edició d’enguany del programa Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, en el qual la nostra escola participa des del curs passat. A la sessió hi ha participat l’alumnat de 4t d’ESO, que aquest any han estat els protagonistes del programa participant en aquesta i altres iniciatives i projectes que s’hi han desenvolupat, sempre sota el lideratge de les professores Sara Corominas i Aina Martínez.

El taller de podcast d’avui l’ha impartit Montse Pardo, periodista del programa Kapital Empresa de l’emissora Radio Kanal. Als i les alumnes els ha tocat preparar i llegir un guió escrit a l’entorn de la pregunta: “Què pot fer Europa per mí?”. Al final de la sessió d’avui, els ambaixadors del col·legi han rebut l’encàrrec de preparar un podcast conjunt d’una durada de mitja hora.

El balanç de la segona participació de l’escola en el programa d’escoles ambaixadores torna a ser positiu, en la mesura que ha assolit el propòsit d’acostar els estudiants a la realitat de la Unió Europea i de les seves institucions.