Un equip del Badalonès, a la semifinal territorial del Desafío Júnior Empresarial ESIC

Un equip integrat per alumnes de cicles formatius del col·legi ha assolit la classificació per a la semifinal territorial del Desafío Júnior Empresarial ESIC. És el segon cop en tres anys que un equip del Badalonès arriba a les semifinals. Les d’aquest any es faran el dia 22 de maig per videoconferència. En cas de proclamar-se guanyadors, disputarien la final estatal del torneig, que es farà el 5 de juny, també de manera remota per les circumstàncies derivades de la crisi del COVID-19. El Desafío Junior Empresarial premia aquells projectes d’empresa més originals, i més ben defensats pels seus creadors. 

L’equip del col·legi l’integren la Marlena Angela Dachs, l’Àngel Rodríguez, la Sara Montblanch i la Sara Younkman, tots ells estudiants de Cicle Formatiu de Grau Superior. El projecte que han presentat és el d’una furgoneta de tatuatges ambulant. El pròxim 22 de maig, a partir de dos quarts de quatre de la tarda, els tocarà defensar-lo davant del jurat i de la resta d’equips en una semifinal que es disputarà per videoconferència. Tindran deu minuts per fer-ho i posteriorment hauran de respondre les preguntes dels integrants del jurat. Si teniu interès a conèixer més de prop el projecte, podeu visitar la seva https://tattootruck2019.wixsite.com/tattoo-truck

Des del col·legi, felicitem els nostres alumnes per haver assolit aquesta fita i els animem a preparar-se al màxim per arribar a la final. L’enhorabona!