Dos alumnes de l’escola, 1r i 3r classificats en l’Olimpíada d’Economia de la UPF

En Dídac Gallego i la Martina Arias, de 2n de Batxillerat, han assolit la 1a i la 3a posició en l’edició d’enguany de l’Olimpíada d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i participaran com a representants d’aquesta universitat en la fase estatal de la competició que se celebrarà a la Rioja a finals del mes de juny. Nadia Santiago i Meritxell Montilla, del seu mateix curs, han quedat en la 4a i la 8a posició de la prova, completant el millor palmarès del col·legi en aquesta competició, que els alumnes preparen en el marc de la matèria “Funcionament de l’empresa i disseny de models de negoci” que imparteix la professora i subdirectora del col·legi Marga Dunjó, que apareix en la imatge amb els dos alumnes. La victòria en la prova garanteix a en Dídac la gratuïtat de la matrícula en el cas que s’inclini per estudiar algun grau relacionat amb l’economia a la UPF. En el cas de la Martina, la 3a posició li facilitaria un descompte del 25% en el mateix supòsit.

La fase final de la competició se celebrarà el 19, 20 i 21 de juny a la Universitat de la Rioja, i comptarà amb la participació de 135 estudiants de Batxillerat com a representants de les 44 universitats d’arreu de l’Estat que hi participen. 

L’Olimpíada Espanyola d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu que té com a objectius estimular l’estudi de l’economia i l’economia de l’empresa entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i establir vincles estables entre l’ensenyament universitari i altres nivells educatius.