Un alumne de l’escola, a la selecció espanyola sub-19 de futbol 7 adaptat

Es diu Alejandro González Clar, té 16 anys, i és un crac del futbol i de la vida. A més, estudia primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa al col·legi, on va arribar de molt petit, per fer P-3. Pel camí, una magnífica història de superació que ja acumula diverses fites, la més important de les quals ha arribat ara, amb la convocatòria amb la selecció espanyola sub-19 de futbol 7 adaptat.

L’Alejandro va patir una malaltia congènita que afecta la seva mobilitat. I la combat amb una determinació i un esforç dignes de tots els elogis. Després d’un breu flirteig amb el món del bàsquet de la mà de l’Associació Esportiva Badalonès (AEB), va canviar al futbol sala a segon de primària. “Els meus amics hi jugaven i em van convèncer per canviar”, recorda. Al cap de tres anys, va passar a jugar a futbol gespa amb el Pere Gol i, al cap de tres temporades, no va desaprofitar l’oportunitat d’incorporar-se a les files del Disport Pallejà, on juga actualment. Ho fa a la lliga de promoció, a la lliga catalana i, des que ha fet els 15 anys, a la lliga nacional, on no va trigar a despertar l’interès dels responsables de la federació espanyola. L’Alejandro, que ha jugat diversos partits amb la selecció catalana, debutarà amb l’estatal la setmana vinent. El combinat es concentra des de dijous fins diumenge a Alacant, sense cap més objectiu que conjuntar un equip que s’entrena en la mirada posada en el mundial que s’ha de celebrar d’aquí a un parell d’anys. “Seria un somni poder-lo jugar”, explica.

La convocatòria de l’Alejandro ha estat acollida amb molta satisfacció en tots els estaments del col·legi, on l’Alejandro és un alumne molt respectat i estimat. Li desitjem tota la sort i molts èxits en aquest repte que, com els altres, estem segurs que superarà amb nota. Endavant!