Tot a punt per a la selectivitat, que aquest any es farà al col·legi

El Col·legi Badalonès ja és a punt per acollir, per primer cop en els seus 125 anys d’història, les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Un total de 88 alumnes de la nostre escola s’examinaran a l’edifici d’Arbres. També ho faran 58 nois i noies del Sant Andreu de Natzaret. El departament d’Universitat ja ha portat al col·legi tot el material de protecció higienico-sanitària i el president del tribunal que tindrà la seva seu a l’escola ja l’ha visitada en diverses ocasions per ultimar tots els detalls.

La selectivitat d’aquest any arrencarà demà. A les vuit del matí, els nois i noies que s’examinen ja hauran de ser a l’edifici del carrer dels Arbres per acreditar-se. A les nou, començarà el primer examen, que aquest any serà el de llengua i literatura castellanes. Cada dia es faran tres proves excepte divendres, que se’n faran només dues (vegeu quadre adjunt). El tribunal el conformen, a més del president, vint-i-dos docents que es desplaçaran al col·legi per resoldre qualsevol dubte als alumnes i fer tasques de vigilància. Com sempre, els docents del col·legi acompanyaran els seus alumnes.

La direcció del Badalonès vol llançar un missatge d’ànim i també de tranquilitat als nois i noies de l’escola que s’enfronten a aquestes proves a partir de demà. I també expressar-los el seu reconeixement per l’esforç fet en un any especialment difícil pel confinament declarat com a conseqüència de la COVID19, que ha obligat a alumnes i cos docents a fer un esforç addicional que els ha permès seguir el curs, tot i que a distància i per mitjans telemàtics. Tradicionalment, els alumnes del Badalonès han obtingut sempre molt bons resultats en les PAU. El curs passat, per exemple, tots la van aprovar.