Reconeixement municipal als nou alumnes del col·legi amb Distinció d’Honor en l’última selectivitat

L’Ajuntament de Badalona ha homenatjat aquesta tarda els 25 nois i noies de la ciutat que van obtenir Distinció d’Honor en la passada edició de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) per haver tret notes iguals o superiors a 9 en fase general d’aquests examen. Nou d’aquests alumnes -el 36% del total- van estudiar el Batxillerat a la nostra escola. Es tracta de Carlos Jurado, Ainara Alfaro, Maria Altemir, Claudia Marín, Mireia Giménez, Toni Vivar, Pau Escobar, Luís Gutiérrez, Sara Sánchez i Carla Riopedre, que no va poder assistir a l’acte. Tots i totes han rebut el reconeixement de l’Ajuntament en un acte celebrat al Museu i presidit per l’Alcalde, Xavier Albiol, i per la regidora de Joventut, Odalys Sánchez. La directora del col·legi, Ani Dunjó, ha encapçalat la nombrosa representació de la nostra escola, acompanyada de Júlia Castillo, cap d’estudis de Batxillerat. 

La darrera edició de la selectivitat va passar a la història del col·legi, i no només per les nou Distincions d’Honor, la xifra més alta de les assolides per una promoció del Badalonès. Un any més, el 100% dels nois i noies del col·legi que es van presentar als examens -87- els van aprovar.  Val a dir que, del total d’alumnes que van començar el 2n de Batxillerat al col·legi el setembre de l’any passat, el 95% van aprovar el Batxillerat i, d’aquests, tots van superar les Proves d’Accés a la Universitat. Al reconeixement de l’Ajuntament s’hi va afegir, el 4 de novembre passat de la Generalitat de Catalunya. El president, Pere Aragonès, i el conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, van fer efectiu el lliurament de les Distincions d’Honor al miler d’alumnes d’arreu del país que se’n van fer mereixedors.

El reconeixement d’aquesta tarda és el segon que rep el col·legi en pocs dies. El 29 de setembre passat Júlia Morán Fluvià, exalumna de l’escola que l’abril passat va ser distingida amb un dels premis Recerca Jove que cada any atorga la Generalitat, va recollir el guardó en un acte celebrat a l’Auditori. El Col·legi Badalonès també va recollir el Premi Extraordinari que se li va concedir en aquesta convocatòria per la seva trajectòria en aquests premis. És un dels centres del país que més treballs ha presentat en les diferents convocatòries, i que més premis individuals acumula. És el cinquè cop que la nostra escola rep aquest reconeixement, que també li va ser atorgat els anys 2004, 2008, 2010 i 2016.