Recaptem 1860 euros per a la lluita contra el càncer infantil

El Col·legi Badalonès ha fet entrega de 1.860 euros a la unitat de lluita contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta quantitat és fruit de la col·laboració entre l’escola i l’ONG ChasCar, que va visitar el centre el mes de febrer. D’aquella trobada en va sortir una iniciativa, la de fer i vendre clauers solidaris, en la qual es va implicar tot l’alumnat d’ESO. Comandats per la professora Cristina Mansilla, els nois i noies han estat capaços de tirar-la endavant tot i el confinament. I el resultat han estat aquests 1.860 euros recollits gràcies a les aportacions, sobretot, de familiars i veïns dels nostres alumnes. A petició de les responsables de l’ONG, la quantitat recollida s’ha ingressat directament al compte corrent del centre hospitalari.

ChasCar és una entitat impulsada per tres companys de feina: l’Esther, la Lara i l’Oriol. Com que  tots tres treballen en el sector del doblatge i tenien accés a persones conegudes, van començar gravant vídeos de sensibilització amb personatges com el Mag Pop, Dani Mateo o els Estopa. Paral·lelament, han fet diverses campanyes per recaptar fons per a diversos hospitals. A més del de Sant Joan de Déu, han col·laborat amb el de Can Ruti, per exemple.

La direcció de l’escola felicita els seus alumnes i els responsables de la iniciativa, que podria tenir continuïtat el curs vinent.