Portes obertes virtuals per a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Les portes obertes de Cicles Formatius d’aquest any ja tenen data. Tot i que els i les aspirants a cursar aquests estudis al Col·legi Badalonès poden concertar des de ja fa setmanes una entrevista personal telemàtica amb el cap d’estudis, Ricard Eguiluz, el centre ha previst sis sessions de grup. Es faran el 24 de març, el 21 d’abril i el 5 de maig per als cicles de grau mitjà, i el 22 d’abril i el 6 i el 12 de maig per als de grau superior. En tots els casos, les sessions es faran a les sis de la tarda i de manera telemàtica, per blindar la seguretat sanitària de tots els participants. Els interessats ja poden inscriure’s a les jornades omplint aquest formulari i, properament, rebran l’enllaç per participar en la o les sessions que siguin del seu interès.

El Col·legi Badalonès ofereix un cicle de grau mitjà (Gestió Administrativa) i tres de grau superior (Administració i Finances, Doble Titulació Administració i Finances + Comerç Internacional, i Administració i Finances perfil assegurances). Tots els estudis es cursen en la modalitat d’FP Dual, amb la qual cosa els alumnes estudien i, al mateix temps, fan pràctiques que, en el cas del nostre centre, són remunerades. Es tracta de cicles amb un altíssim grau d’empleabilitat, que sustenten les estadístiques acumulades pel col·legi en els últims anys. Entre altres, cal recordar que més del 40% dels alumnes de Grau Mitjà i més del 90% dels de Grau Superior ja tenen un contracte laboral abans d’acabar els seus estudis. 

El departament d’Educació va fer públiques fa ja algunes setmanes les dates de la preinscripció. Pel que fa als cicles de grau mitjà, es farà de l’11 al 17 de maig, mentres que la de grau superior es farà del 25 al 31 d’aquell mateix mes.