L’escola celebra una nova edició de la Rifa Solidària contra el càncer infantil

El 15 de febrer es celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquesta efemèride pretén sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels desafiaments als quals s’enfronten els infants i adolescents afectats. 

La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults. El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. 

Gràcies a la recerca, actualment es curen la majoria dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució, ja que hi  ha infants que no superen la malaltia. Un /a nen/a no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar-los comercialment. 

 L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

Per aquest motiu l’escola torna a organitzar una campanya solidària per donar suport a la causa. Enguany donada la bona acollida del curs passat, tornarem a realitzar una rifa solidària a cada centre. Gràcies a la col·laboració de l’AMPA i a les famílies Cuevas i Cisa (membres de la nostra comunitat educativa) durem a terme un sorteig, aquest divendres 10 de febrer, amb productes de la fruiteria Miguel Cuevas, productes de l’empresa Idilia Foods i altres productes com gorres, ampolles tèrmiques, memòries USB i d’altres sorpreses de l’AMPA. Per la qual cosa, qui vulgui participar d’aquest sorteig només caldrà fer una aportació voluntària d’un euro mínim per alumne/a. Cada euro aportat serà canviat per un número de la rifa. Es recolliran aquests diners al llarg d’aquesta setmana que hauran d’entregar al seu/va tutor/a. L’entrega dels premis es farà el mateix divendres. 

L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Moltes gràcies per avançat per la vostra col·laboració!