En marxa l’edició d’aquest any del Badaciència per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles

L’edició d’aquest curs del Badaciència, el concurs de matemàtiques i ciències adreçat a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del col·legi, ja està en marxa. Tots els docents de ciències i matemàtiques us proposen un seguit de reptes científics que us faran ballar el cap! Us atreviu a resoldre’ls? Animeu-vos a participar!!! És un concurs de preguntes i respostes tradicional …. bé, tradicional, tradicional no ho és perquè ni les preguntes ni les respostes són directes. Heu de pensar en el doble o a vegades triple sentit, en la intuïció, en la deducció….. Per exemple: Pregunta: “Peix badaloní amant de l’alcohol i la festa que presenta una gran activitat nocturna, sobretot els divendres i els dissabtes”. Resposta: Carpa (en referència al local d’oci freqüentat pel jovent, a Can Ribó). Pregunta: “Element químic que pots trobar en qualsevol llac”. Resposta: Estany (nom d’element químic i sinònim de llac en català).
És MOLT IMPORTANT que us llegiu les bases del concurs, que són les  següents:
  • Abans de començar a respondre, US HEU D’INSCRIURE. Per fer-ho heu d’enviar, a través del clickedu, un missatge als professors de Ciències: Esther Sansa, Montserrat Forcadell, Jordi Rubio i Sara Serra, posant EL VOSTRE NOM I COGNOMS I CURS.
  • NOMÉS ENVIEU EL FORMULARI UNA SOLA VEGADA, quan el qüestionari estigui complert. (Podeu copiar-vos les preguntes i anar contestant-les en un document a part, i quan estigui complert les passeu al FORMULARI I L’ENVIEU)
  • La DATA LÍMIT D’ENVIAMENT és el dia 31 de maig a les 23:59 h
  • Per qualsevol dubte, consulteu a l’Esther Sansa o Montserrat Forcadell.
  • Quan envieu correctament el formulari us ha de sortir :” LA TEVA RESPOSTA S’HA ENREGISTRAT”. En el següent enllaç trobareu el qüestionari on se us plantegen les 50 preguntes relacionades amb les matemàtiques i les ciències: https://forms.gle/VZ2xTn56EBRTqfdR6
  • L’ENTREGA DE PREMIS ES FARÀ EL DIVENDRES DIA 3 DE JUNY A L’HORA DEL PATI Gràcies per participar!!!