Emotiva graduació de la XXV Promoció de Batxillerat del col·legi al BCIN

La 25a promoció de Batxillerat del Col·legi Badalonès s’ha graduat aquesta tarda en un acte molt emotiu que s’ha celebrat a l’Auditori Maria Aurèlia Campmany del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). Com és costum la cerimònia, presentada pels alumnes David Parias, Carlota Rey i Adel Soto, ha comptat amb la intervenció de representants de l’alumnat, amb diverses actuacions musicals amb un vídeo sorpresa amb un recull de fotos, no només d’aquest curs, sinó també d’altres anys. Hi han intervingut la directora del col·legi, Ani Dunjó, la presidenta de l’Ampa, Maribel Elena, la sotsdirectora Marga Dunjó i la cap d’estudis de Batxillerat, Júlia Castillo, que han coincidit a desitjar molta sort als graduats i graduades, als quals han recordat que el Badalonès “sempre serà casa vostra”. 

Com sempre, s’ha homenatjat els i les alumnes que durant el curs han estat objecte de distincions acadèmiques. Presentats per Marga Dunjó, els distingits enguany han estat Xavi Falgueras, Marc Jiménez, Júlia Morán i Cláudia Pérez, mereixedors de Distincions d’Honor en la passada edició de les proves de selectivitat. També Júlia Morán Fluviá, recentment guardonada amb el Premi Recerca Jove de la Generalitat pel seu Treball de Recerca “Urbanisme amb perspectiva de gènere. Proposta d’un barri inclusiu”, tutoritzat per la professora Montserrat Bolart. Carlos Jurado, medalla de bronze en la darrera Olimpíada de Biologia, i Roger Reverter, 8è classificat en la fase local de la XIV Olimpíada d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, també han estat homenatjats.

Pel que fa a les actuacions musicals, Ainhoa Navarrete i Marina Piera han cantat “Flashlight”, de Jessie J., mentre que Carlos Jurado ha interpretat “Rollercoaster” al piano. Posteriorment, Mònica Díaz ha interpretat “Czardas” al violí acompanyada al piano pel seu pare, Carles Díaz. I Marina Blonce ha delectat els assistents interpretant “Keep the faith”, de Michael Jackson, amb veu i piano.

En representació dels alumnes, han intervingut Joana Adan, Olga Aparicio, Sandro Aznar, Mireia Gimenez, Kenzo Martínez i Carla Riopedre, que han repassat la seva llarga trajectòria a l’escola i han tingut paraules d’agraïment cap a la institució i els seus docents.

L’acte ha acabat amb un aperitiu compartit per alumnes, famílies i equip docent al vestíbul Europa del BCIN.