Els protocols sanitaris marquen l’inici del curs a la nostra escola

Els nous protocols sanitaris han marcat l’inici del nou curs escolar al Col·legi Badalonès i a la resta del país. Dilluns a dos quarts de nou del matí, l’edifici de Primària va ser el primer en obrir les portes als alumnes, després de sis mesos repartits entre el confinament i les vacances d’estiu. Malgrat l’obligatorietat de mantenir les distàncies, el primer dia d’escola va ser viscut amb molta emoció pels alumnes com pel personal del col·legi. A les nou, van obrir les portes els edificis d’Infantil i el del carrer dels Arbres. A l’entrada, que s’ha distribuït en franjes horàries per evitar aglomeracions, es pren cada dia la temperatura als nens i se’ls aplica gel hidroalcohòlic a les mans, una pràctica que es repeteix diversos cops al dia. 

Pel que fa a les classes, a Infantil i Primària s’han fet desdoblaments per adaptar la ràtio als 20 nens i nenes per aula que recomanen les diferents administracions. Això permet complir amb altres paràmetres, com el respecte a la distància de seguretat. 

També el servei de menjador va funcionar amb nous paràmetres, però amb força normalitat. El canvi més notable s’ha produït a l’edifici de Primària, que és el que registra una major afluència. En aquest sentit, s’ha habilitat el gimnàs per ubicar-hi taules. Cada grup de classe té assignada una taula on dinarà durant tot el curs. Podeu conèixer més de prop els canvis introduïts en el servei visionant aquest vídeo, on la seva responsable, Anna Jorba, us n’explica els detalls.