Els preparatius del Mercat de Nadal del col·legi enfilen la recta final

El col·legi ja ho té tot pràcticament a punt per a la celebració, divendres vinent 10 de desembre, del Mercat de Nadal Solidari, que aquest any es tornarà a celebrar, tot i que en una versió adaptada a la situació sanitària. Tot i que la voluntat inicial de la direcció era tornar a autoritzar l’entrada de les famílies, l’empitjorament de les dades de la pandèmia aconsella que la iniciativa es recuperi de manera interna, amb l’única participació de l’alumnat del centre. Els familiars d’alumnes que ho vulguin, sí que podran participar en la causa comprant els objectes que es posaran a la venda a partir d’aquest mateix divendres a les recepcions dels tres edificis de l’escola. Alguns d’aquests objectes, que es vendran a un preu d’entre 1 i 5 euros, els podeu veure a la fotografia que il·lustra aquesta informació.

El Mercat arrencarà el divendres 10 al matí, al pati de la casa del Doctor Roca. Allà, s’hi podran comprar tota mena d’objectes decoratius nadalencs fabricats pels alumnes i el personal de l’escola a un preu molt assequible. També objectes decoratius, llibres infantil, jocs de taula i joguines de segona mà però en molt bon estat que els i les alumnes s’han encarregat de classificar. Durant tot el dia per les parades, que estaran ateses per membres de la comunitat educativa, hi passaran els alumnes de totes les etapes, que podran comprar el que més els agradi en la que tradicionament és una de les jornades més lluïdes del calendari escolar del centre.

Us recordem que, com sempre, tots els beneficis d’aquesta activitat es destinaran a causes solidàries. Aquest any, a la Marató de TV3, al programa Escoles amb Cor de Càritas i a la Lluita Adolescent per la Pau (Llap), al programa solidari del Badalonès. Animeu-vos a col·laborar amb nosaltres!