El Monopoly del cole, una proposta per moure’s durant el confinament

Si fa uns dies ens sorprenia amb una versió adaptada del Joc de l’Oca, el departament d’Educació Física torna a fer de les seves. Aquest cop, amb una variació del Monopoly, que torna a servir d’excusa per reunir tota la família a l’entorn del tauler de joc, i garantir una bona estona de diversió i esforç físic a parts iguals. 

En la versió adaptada pels membres del departament, el tauler de joc s’ha reduït a quatre carrers, cada un dels quals està centrat en diferents aspectes del que seria un estil de vida saludable. El carrer de l’esforç, per exemple, és ple d’exercicis per cremar calories, i al de la salut, es demana a qui caigui en alguna de les seves caselles que menji fruita, que begui aigua o que es prepari un esmorzar saludable. En funció del nivell de joc dels participants i de si aquests disposen de cases o hotels a la casella on es caigui, les proves seran individuals o de grup, perquè les faci tota la família.

Si encara no teniu el tauler de joc del Monopoly del cole, us el podeu descarregar aquí per imprimir-lo, dibuixar-ho o seguir-lo des de la plantalla de l’ordinador, el mòbil o la tauleta. I si voleu les normes, us les podeu baixar en aquest enllaç. Si hi jugueu, animeu-vos a fer-nos arribar les fotos!