El col·legi ha de suspendre les classes a partir de demà

Seguint les instruccions donades pel Departament d’Educació, el Col·legi Badalonès tancarà les seves portes a partir de demà i fins el pròxim dia 30 de març. A hores d’ara, la direcció del centre està a l’espera de conèixer el contingut del decret que el govern té previst aprovar aquest vespre, després de la reunió extraordinària que celebrarà per aprovar aquesta i altres mesures destinades a combatre la propagació del virus COVID-19. La voluntat és, en la mesura que sigui possible, mantenir l’activitat lectiva a través dels canals de comunicació online de l’escola.

D’altra banda, la direcció ha decidit aquest matí el retorn dels dos estudiants de cicles formatius de Grau Mitjà que van viatjar dilluns a Dinamarca i la suspensió de tots els desplaçaments del projecte internacional fins que es recuperi la normalitat. Els dos estudiants desplaçats a Dinamarca van viatjar dillus a aquest país acompanyats d’una professora. Hi havien d’estar un mes fent pràctiques. Ahir al vespre, tan bon punt el govern danès va anunciar el tancament de totes les escoles, universitats i residències d’estudiants, la direcció va començar a treballar en el seu retorn, que es produirà demà al matí. La resta de desplaçaments previstos, entre els que destaca el desplaçament a Finlàndia d’un altre grup d’estudiants la setmana vinent, queden suspesos fins a nova ordre.

Aprofitem l’ocasió per tornar a recomanar a tots els membres de la comunitat educativa que segueixin els consells de prevenció de contagi del departament de Salut. També que us informeu de les novetats a través dels canals de comunicació oficials. Gràcies per la vostra col·laboració.