El Col·legi Badalonès estrena web

El Col·legi Badalonès ha activat aquest cap de setmana el seu nou web. Dissenyada pel periodista i assessor en comunicació de l’escola Ricard Palou i per l’informàtic i professor del centre Jesús Aguilera, la nova plataforma presenta importants novetats respecte de l’anterior. Entre d’altres, és totalment responsive i s’ha dissenyat principalment per ser usada a través del telèfon mòbil. I inclou un nou apartat de notícies que serà actualitzat de manera constant.

El nou web del Badalonès vol ser un espai de relació per a tota la comunitat educativa de l’escola, i una eina informativa útil i resolutiva per a totes aquelles famílies que busquen col·legi per als seus fills. També reserva un espai per a l’associació de mares i pares, i per als antics alumnes del centre, per als quals s’ha habilitat una adreça de correu a la qual es podran dirigir perquè se’ls resolgui qualsevol dubte o per rebre ajuda quan del que es tracta és, per exemple, d’organitzar trobades amb companys i companyes de la seva promoció.

La plataforma recupera l’apartat d’història del col·legi, que pren una especial rellevància aquest any en què el Badalonès celebra el seu 125è aniversari. En aquest apartat, qui ho desitgi es podrà descarregar el llibre “Construint futurs des de fa 121 anys”, escrit per Miquel Creixell Tramuns i editat coincidint amb aquella fita.