El col·legi acomiada el curs recollint prop de 8.000 quilos de menjar

El Col·legi Badalonès ha acomiadat avui el curs escolar amb una nova demostració de força solidària. La darrera campanya del programa Lluita Adolescent per la Pau (LLAP), el projecte solidari de l’escola, s’ha tancat aquest migdia amb les aportacions de l’alumnat de secundària, que s’han sumat a les recollides durant la setmana passada a infantil i primària. El resultat final són uns 8.000 quilos d’aliments bàsics repartits en 95 caixes que es destinaran a la campanya “La Fam no fa vacances”, impulsada pel Banc dels Aliments, amb el suport de la Creu Roja, els Voluntaris Badalona i Badalona capaç.  El coordinador de l’Àrea de Serveis Socials del consistori, Carlos Nieto, ha visitat l’edifici del carrer dels Arbres per agrair al conjunt dels alumnes i a la direcció del col·legi la seva col·laboració en aquesta i en tantes campanyes solidàries. 

Aquest matí, alumnes de secundària han traslladat més de 40 caixes amb els aliments recollits durant la setmana als edificis d’infantil i primària. Posteriorment, dividits en equips i acompanyats d’un docent, han visitat diferents supermercats de la zona per comprar la seva aportació, que han anat dipositant en caixes al pati d’Arbres. Ells mateixos s’han encarregat de traslladar les caixes al camió de Voluntaris Badalona, que s’ha encarregat de traslladar tot el donatiu al Banc dels Aliments. La directora del Badalonès, Ani Dunjó, no ha pogut evitar l’emoció al final d’un curs que ha qualificat de “molt complicat”. Més enllà d’això, ha agraït a l’alumnat, el personal del col·legi i a les famílies la seva col·laboració “que ha posat les coses més fàcils”. Per acabar, ha desitjat unes bones vacances als alumnes, i un bon estiu al conjunt de la comunitat educativa.

El menjar recollit amb aquesta campanya se suma a la resta d’aportacions aconseguides per la LLAP durant el curs. En total, i segons un recompte aproximat fet per l’Iter, el projecte solidari de l’escola tancarà el curs havent recollit uns 8.500 euros, als que s’han de sumar els aliments recollits ara, i també durant la campanya de Nadal.