Dimecres comença la preinscripció a infantil, primària i ESO

El departament d’Educació ha fet públiques les dates de la preinscripció per a les etapes educatives d’Infantil, Primària i ESO. El període començarà aquest dimecres, 13 de maig, per a les famílies d’alumnes que vulguin fer la preinscripció de manera telemàtica. La setmana del 18 al 22, el col·legi obrirà les oficines de l’edifici del carrer dels Arbres per a tots aquells que vulguin fer-la de manera presencial. Recordem que les famílies dels alumnes que ja estudien al centre i volen continuar-ho fent estan exemptes de fer aquest tràmit. A continuació, els facilitem les instruccions que hauran de seguir en cada un dels dos supòsits:

 • 13 al 17 maig – Telemàticament.
  La preinscripció telemàtica s’haurà de fer a través d’un enllaç habilitat per la Generalitat i que avui encara no està disponible. Si necessiten suport telefònic per dur a terme el tràmit, a les nostres oficines hi haurà personal disponible. Per parlar-hi, i amb  l’objectiu de garantir-los la millor atenció personalitzada, caldrà haver demanat hora a través del web del col·legi. Hi poden accedir a través d’aquest enllaç
  .
 • 18 al 22 maig – Presencialment.
  La preinscripció es podrà fer a l
  edifici del C/ dels arbres , 17, que estarà obert només per aquest procés i que comptarà amb tots els elements de protecció i dhigiene establertes pel Departament de Salut. En cas que vulguin fer la preinscripció al col·legi poden accedir aquest enllaç i demanar hora. Fent-ho així, evitarem esperes innecessàries i podrem garantir el manteniment de la distància social imposada per la situació sanitària actual.
  Durant tot el període l’horari d’atenció al públic serà de les 9:00h a les 13,30 h al C/ dels arbres 17.

Informació important per a totes aquelles famílies que optin per fer la preinscripció de manera presencial:

 • És imprescindible demanar cita prèvia a través del web del col·legi. Poden fer-ho a través d’aquest enllaç.
 • A l’escola hi ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola).
 • Cal recordar que han de portar tota la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar. S’agrairia que es portés la sol·licitud emplenada des de casa. Si això últim, per les raons que siguin, no els ha estat possible, els demanem que portin un bolígraf.
 • Recomanem que quan vinguin al col·legi ho facin provistos de mascareta i guants.
 • No vinguin al col·legi si pertanyen a algun dels grups d’especial vulnerabilitat, teniu símptomes de malaltia o estan en període de quarentena. En qualsevol d’aquests supòsits, poden autoritzar per escrit a una altra persona perquè porti la sol·licitud i la documentació.

Si tenen qualsevol dubte, contactin amb nosaltres a través del mail badalones@badalones.com .