Carta d’agraïment de la Roser Petit als voluntaris i voluntàries de la LLAP

La Roser Petit, la persona que fa gairebé 20 anys va impulsar la creació de la Lluita Adolescent per la Pau (LLAP), el projecte solidari del col·legi, i que aquest curs ha tornat a col·laborar-hi de manera desinteressada, ens ha fet arribar aquesta carta, adreçada als voluntaris i voluntàries.

“Els alumnes de Secundària continuen la seva tasca millorant, any rere any, el món que els toca viure.

Aquest any, després d’escoltar tres propostes, van escollir el projecte presentat per Capaç i Vàlida.  Actualment, l’escola per a persones discapacitades a la comunitat de Bungoma, (Kenya), on ja estan invertint per millorar la seva existència.

Podran comprar les terres que somiaven i plantar-hi mongeteres per aprofitar la seva collita, obtenint aliment i beneficis. També treuran rendiment de les vaques que compraran, tindran llet de sobres per a ells i per vendre com a tal o com a formatge. Tot això després de canalitzar l’aigua d’un pou fins a l’escola, tractant-la fins aconseguir que sigui bona per al seu consum.

Aquesta realitat i la idea de que els nostres amics de Bungoma l’aniran millorant és un gran estímul per  continuar la vostra LLUITA ADOLESCENT PER LA PAU!

Felicitats, adolescents del nostre Col·legi, heu de sentir-vos molt satisfets.”

Roser Petit Fradera