Alumnes de Cicles Formatius viatjaran a Tailàndia en el marc d’un nou projecte Erasmus+

Cinc alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) del Col·legi Badalonès viatjaran una setmana a Tailàndia en el marc d’un nou projecte Erasmus+ que es posarà en marxa el mes vinent i que posarà en contacte 125 estudiants i 10 docents de cinc països amb l’objectiu d’ajudar 25 petites i mitjanes empreses i de millorar les seves competències en màrqueting digital. A més del Badalonès, els centres escollits per participar en aquest programa, anomenat Business Ambulance i que durarà dos anys i mig, són la Thalayothaya Business Administration College (TAN) de Bangkok (Tailàndia), l’Alpha College de Groningen (Països Baixos), el Mercuria i el Kalle Viira Creative Studio d’Helsinki (Finlàndia) i dos centres alemanys: la Louise-Schroeder-Schule d’Hamguerg i la mehnert/paris de Berlín.

La posada en marxa del projecte es farà del 7 al 9 del mes vinent a Helsinki, amb una trobada dels deu docents -dos per país- que el dirigiran. Per part del Col·legi Badalonès, hi assistiran les professores Montse Luna i Aina Martínez. En aquests moments, a cicles formatius s’està fent el procés de selecció amb vista a la primera mobilitat amb estudiants, que es farà a Helsinki durant el mes de gener vinent. Val a dir que cada centre enviarà cinc estudiants diferents a cada trobada, amb l’objectiu d’amplificar l’impacte d’un projecte que vol millorar la seva formació en màrqueting digital en un entorn empresarial real. Cada escola triarà cinc petites i mitjanes empreses del seu entorn -l’únic requisit que han de complir és tenir projecció internacional-, que seran les que es beneficïin de la feina dels estudiants que, repartits en grups de cinc, treballaran en la creació d’un social media plan per a cada una de les firmes.

Les següents trobades del projecte es faran a Groningen (abril 2023), Barcelona (octubre 2023), Bangkok (febrer 2024) i Alemanya (maig 2024). Serà el primer cop que el col·legi participi en un projecte Erasmus+ que inclogui una mobilitat a Àsia.